Ce se întâmplă în prezent cu Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Au apărut primele zvonuri

Ce se întâmplă în prezent cu Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Au apărut primele zvonuri
Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman nu mai formeaza un cuplu

Chiar dacă s-au despărțit după o relație lungă, de nouă ani de zile, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas în relații foarte bune și petrec în continuare timp împreună, fiind colegi de platou pentru serialul Adela de la Antena 1. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi actori și care sunt șansele ca ei să se împace.

Ce se întâmplă în prezent cu Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu, după nouă ani de relație, a șocat pe toată lumea din România. Deși fanii celor doi actori speră ca idolii lor să revină la sentimente mai bune și să se împace, Cris și Vlad au rămas în relații foarte bune, după separare, și petrec, în continuare, mult timp împreună. Actorii din Adela colaborează pe parte profesională, chiar dacă admiratorii lor speră ca acest lucru să ducă la împăcarea pe care toți o așteaptă.

După ce au plecat în vacanțe separați, Cristina Ciobănașu cu familia ei adoptivă în Maldive, iar Vlad Gherman la munte, împreună cu trei dintre colegii săi actori din serialul Adela, iată că au apărut noi informații despre o posibilă împăcare între cei doi foști iubiți. După ce s-au întors din excursii, Vlad Gherman Și Cristina Ciobănașu ar fi făcut niște gesturi care i-au dat de gol. Oare s-au împăcat cei doi?

Miercuri seară, pe 24 martie, cei doi foști iubiți au postat pe InstaStories faptul că s-au întors acasă, din vacanțele lor. Fanii au intrat la bănuieli și li s-a părut suspicios faptul că atât Vlad Gherman cât și fosta lui iubită s-au întors în aceeași zi. Să fie o coincidență? Nu știm, însă suntem curioși să aflăm.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, semne de împăcare?

Atunci când cei doi actori și-au anunțat separarea, fanilor nu le-a venit să creadă. Admiratorii cuplului se așteptau să vadă vedetele în fața altarului, fiind logodiți de cinci ani. Deși Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu s-au împăcat și continuă să fie despărțiți, actrița nu refuză categoric posibilitatea de a forma, din nou, cândva, un cuplu alături de fostul ei partener de viață.

„Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, a spus Cristina Ciobănașu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI