Vlad Gherman, însoțit în vacanță. Cine a plecat cu el, după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman, însoțit în vacanță. Cine a plecat cu el, după despărțirea de Cristina Ciobănașu
Cu cine a plecat Vlad Gherman în vacanță

Vlad Gherman, însoțit în vacanță. Cu cine a plecat actorul, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Fanilor nu le-a venit să creadă. Totul a fost postat pe rețelele de socializare, acolo unde fosta lui iubită a fost prima care să reacționeze.

Cu cine a plecat Vlad Gherman în vacanță

Se spune că timpul vindecă toate rănile, iar acesta pare să fie cel mai bun sfat pe care-l pot primi, momentan, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Chiar dacă fanii se așteptau ca cei doi actori să ajungă, cât de curând, în fața altarului, cei doi amorezi fiind logodiți de patru ani de zile, iată că destinul a avut altă idee pentru ei. După nouă ani de relație, Vlad și Criss au luat-o pe drumuri diferite în viață, dar au rămas prieteni de dragul unei povești de dragoste care a durat aproape un deceniu. Unde mai pui și faptul că cei doi actori colaborează, în continuare, împreună la serialul Adela de pe Antena 1, petrecând foarte mult timp unul în prezența celuilalt.

Dar viața merge înainte, așa că cei doi actori își văd, în continuare, de drum. De când s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, jumătatea masculină a trupei One este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde Vlad s-a obișnuit să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, în special în această perioadă delicată. Și, pentru că o vacanță este mereu bine venită, fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a plecat într-o excursie, dar nu singur, ci în compania a câtorva domnișoare și a unui prieten.

Care a fost reacția Cristinei Ciobănașu, când a văzut fotografia celor patru

Cu cine a plecat Vlad Gherman în vacanță? Este vorba despre actorii Alecsandru Dunaev, Mara Oprea și Oana Moșneagu, colegii săi de platou din serialul Adela, cu care actorul se înțelege foarte bine. Cei patru petrec mult timp împreună, în spatele camerelor de filmat, semn că s-a înfiripat o frumoasă prietenie între Vlad Gherman și colegii săi. Surpriza fanilor a fost când Cristina Ciobănașu a apreciat fotografia în care apare fostul ei iubit, alături de cei trei protagoniști din serialul Adela, trimițându-le o inimioară pe Instagram.

„@adela_paginaoficiala squad on vacation! 😏 #friends”, a fost mesajul care a acompaniat fotografia de pe Instagram, în care Vlad Gherman apare alături de Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev.

De când nu mai formează un cuplu cu Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a slăbit destul de mult, lucru pe care urmăritorii săi l-au sesizat imediat, sfătuindu-l să aibă grijă de sănătatea sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI