Vlad Gherman, în lacrimi în fața fanilor. Ce a dezvăluit actorul: este atât de trist

Vlad Gherman, în lacrimi în fața fanilor. Ce a dezvăluit actorul: este atât de trist
Vlad Gherman, în lacrimi în fața fanilor

Fanii actorului din serialul Adela au fost profund emoționați de reacția lui Vlad Gherman. Actorul, în lacrimi în fața fanilor de pe Instagram. Ce a dezvăluit actorul, care este lucrul care l-a întristat atât de tare. Nu are legătură cu fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman, în lacrimi în fața fanilor

Faimosul actor din serialul Adela de la Antena 1 trece prin momente dificile. De când s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, fanii au observat că Vlad Gherman a devenit puțin mai sensibil, apărând tot mai vulnerabil în fața lor. Recent, actorul a izbucnit în plâns, în timpul unei filmări de pe Instagram. Deși admiratorii au crezut, inițial, că starea sa melancolică are legătură cu fosta lui iubită, iată că adevărul este altul.

Vlad Gherman a fost emoționat de versurile unei piese care i-au adus aminte de tatăl său. Potrivit spuselor actorului, mesajul unei anumite melodii îl sensibilizează, de fiecare dată când o ascultă. Fanii au crezut că mesajul are legătură cu Cristina Ciobănașu, însă, de data aceasta, a fost vorba despre altceva.

„Dacă aș putea să mai am o șansă / O altă plimbare, un alt dans cu el / Aș cânta o melodie care nu se va termina niciodată / Ce mi-ar plăcea să dansez cu tatăl meu din nou”, sună textul piesei care l-a emoționat pe Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman a slăbit brusc de când s-a despărțit de Cristina Ciobănașu

De când s-a despărțit de fosta lui parteneră cu care a împărțit totul timp de nouă ani de zile, Vlad Gherman nu este în cea mai bună formă. Fanii sunt îngrijorați pentru el, în special pentru că actorul a slăbit șapte kilograme în doar șase zile, în prima săptămână după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu.

Recent, actorul le-a povestit fanilor că se descurcă singur cu treburile casnice, de când nu mai locuiește cu fosta lui iubită. Mai mult de atât, sora lui îl ajută foarte mult, deoarece locuiește la un singur bloc distanță de apartamentul său. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar sora lui Alexandra îl ajută cu spălatul vaselor și curățenia generală din apartament.

Vlad Gherman a mărturisit că face naveta între sora și verișorul său, petrecând timp alături de cei mai apropiați oameni, care-l ajută să treacă mai ușor peste această perioadă delicată pe care o traversează.

„Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. (…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta”, declara Vlad Gherman într-un vlog de pe canalul său de YouTube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI