Vlad Gherman, afectat de despărțire. Ce a pățit de când nu mai e cu Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman, afectat de despărțire. Ce a pățit de când nu mai e cu Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman, după despărtirea de Cristina Ciobănasu

Despărțirea de Cristina Ciobănașu, se pare ca l-a afectat foarte mult pe Vlad Gherman. Actorul a trecut prin mari schimbări de când cei doi logodnici s-au separat.

Vlad Gherman, afectat de despărțirea de Criss

Vlad Gherman a dezvăluit, de curând, că există momente în care își dă seama că nu a trecut peste despărțirea de fosta lui iubita, Cristina Ciobănașu, cu care a avut o relație de peste noua ani. De când cei doi s-au despărtit au trecut trei săptămâni, timp în care Vlad a slăbit enorm, șapte kilograme a dat jos actorul în doar o săptămână.

Tot în perioada de când a rămas singur, Vlad a avut aniversarea zilei de naștere pe care a petrecut-o tot singur, preferând să umble peste tot. A fost prima aniversare petrecuta fără Criss, în ultimii zece ani.

„Anul acesta am sarbatorit ziua mea peste tot; in toate casele si cu toate familiile, inclusiv cea de pe platourile de filmare. A fost o aniversare care s-a simtit cu totul si cu totul altfel…iar emotiile m-au coplesit pana la lacrimi. Acesta sunt eu: un adult zambind ca un copil la toti cei pe care ii iubeste si care au stiut in fiecare an sa ii ofere clipe de neuitat, ca cea surprinsa in poza asta!”, a scris Vlad, la o fotografie cu el.

Vlad și Criss au rămas în relații bune

Fiind considerat un cuplu extrem de solid, vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu a șocat pe toată lumea. Cei doi au ajuns însă la concluzia că își doresc lucruri diferite, iar anul 2020, anul pandemiei, s-a dovedit a fi unul hotărâtor pentru relația lor. Astfel, după îndelungi discuții, cei doi au ajuns la concluzia că este mai bine pentru amândoi să meargă pe căi separate. Cu toate acestea, cei doi au mărturisit că au rămas și că vor fi mereu în relații bune și că atunci când se vor vedea se vor săruta pe obraz, ca doi prieteni. Ba mai mult decât atât, cei doi sunt colegi de platou, fiind distribuiți în serialul ”Adela”, de la Antena 1.

„Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a declarat Vlad Gherman într-un video făcut alături de fosta lui parteneră și postta pe Instagram.