19 apr. 2022 | 12:28

Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la sapă de lemn? „A fost pe sărăcie, că ăsta e soțul meu”

Monden
Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la sapă de lemn? „A fost pe sărăcie, că ăsta e soțul meu”
Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la sapă de lemn?

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost prezenți în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Viorica de la Clejani a povestit despre cum a petrecut de Florii, onomastica sa. Artista a ținut să țină că soțul ei nu i-a făcut niciun cadou, nu i-a dăruit nici măcar o floare, și că totul a fost „pe sărăcie”.

Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la sapă de lemn?

Viorica de la Clejani este o fire deschisă și mereu a povestit fără menajamente cu stau lucrurile în relația cu Ioniță de la Clejani. Nu este prima dată când spune de soțul ei că este cam „zgârcit” când vine vorba de cadouri sau de alte răsfățuri pentru ea. Întrebată cum a petrecut anul acesta sărbătoarea de Florii, Viorica de la Clejani a spus:

„De Florii am luat cina cu soțul meu, a fost pe sărăcie, că asta e soțul meu, nu am primit nimic, m-am și cumințit stau cu câinii și ascult un preot, aseară m-am culcat uitându-mă la preotul Daniel Balaș”, a povestit Viorica de la Clejani.

Gestul făcut de Ioniță de la Clejani pentru Viorica

Însă în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a intrat și Ioniță de la Clejani, care a ținut să îi ofere acum cadoul Vioricăi de la Clejani, în văzul întregii țări. Artistul i-a dedicat soției sale câteva versuri compuse de el, dar i-a adus și două tablouri pictate în ulei: un tablou cu o vază cu flori și un alt tablou care simbolizează lada de zestre.

„Ți-am compus câteva versuri din inima mea: o viață înainte, voi fi umbra ta mereu, chiar de-mi ești aproape, simt că-mi este dor mereu”, i-a spus Ioniță de la Clejani soției sale.

Însă, deși Ioniță s-a străduit să îi facă o surpriză cât mai…artistică, se pare că Viorica de la Clejani nu a fost „dată pe spate” prea mult de strădaniile soțului ei, spunând:

„Dă-o încolo de treabă, tot respectul pentru artă, dar nu-mi aduceai și tu o brățară, un lanț, mâncare măcar…”, a spus Viorica de la Clejani, ușor dezamăgită.

Viorica de la Clejani și Ioniță de la Clejani sunt un cuplu solid și se pare că „ariciul la buzunar” al lui Ioniță nu a constituit un impediment major în relația lor. Artista și-ar dori totuși să facă rost de bani, totuși, pentru a-și face anumite intervenții fizice.

„Dacă aș avea bani, mi-aș dori să mă duc în Turcia să îmi scot gușa, serios vorbesc. Costă… Să umblu pe aici că s-au lăsat și stau numai înhămată, să-mi scot și eu… să fac o liposucție. M-aș renova toată, dar trebuie bani pentru asta”, a spus Viorica de la Clejani la Kanal D.

Viorica de la Clejani a mai povestit că ar vrea să meargă în Turcia măcar pentru pentru shopping, în măsura în care își va convinge soțul, evident, să mai dea liber la cheltuieli.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Pensia lui Isărescu s-a dublat. Venitul guvernatorului BNR, uriaș
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru toți cei care au BULETIN DE IDENTITATE. Schimbarea anunțată astăzi, 11 MAI
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro