Obiectele incredibile pe care le-a avut Viorica de la Clejani pe sub costum. Așa a cântat la Masked Singer

Obiectele incredibile pe care le-a avut Viorica de la Clejani pe sub costum. Așa a cântat la Masked Singer
Viorica de la Clejani, dezvăluiri despre Masked Singer

Viorica de la Clejani a surprins pe toată lumea în momentul în care și-a dat masca jos la emisiunea de la Pro TV. Aceasta a participat la Masked Singer, însă nu mulți au putut să o recunoască sub masca pinguinului. Iată ce secrete a avut pentru a scăpa de neplăcerile provocate de costum:

Ce a purtat Viorica de la Clejani pe sub costumul de la Masked Singer

Multe vedete care au participat la Masked Singer au povestit că experiența a fost una deosebit de grea, mai ales din cauza costumelor. Viorica de la Clejani a mărturisit că nu putea să poarte masca dacă regizorii show-ului de la Antena 1 nu îi dădeau două ventilatoare.

„Le-am propus regizorilor să îmi pună două ventilatoare în interiorul costumului. Era prea cald, le-am spus că nu pot continua, mă sufocam. După ce au pus ventilatoarele, am respirat ușor.

Eu nu sunt vorbitoare de engleză, dar urechea mea este bine dezvoltată, am reușit cu multă muncă. Când am auzit de proiect, am zis că nu mă duc la așa ceva. Ioniță mă obligă de la spate, mi-a spus să mă duc.”, a povestit artista la Vorbește lumea.

Ioniță de la Clejani, alături de soția lui

De asemenea, Ioniță de la Clejani a mărturisit că a sprijinit-o și susținut-o pe soția lui pentru a participa la respectiva emisiune. Artistul a explicat că Viorica de la Clejani a fost înzestrată cu mult talent, așa că poate să treacă peste orice provocare.

„O susțin pe Viorica pentru că știu calitățile ei, știu ce poate. La noi acasă suntem împreună sau împreună, avem forță și mergem înainte.

După prima difuzare, stai la televizor și vrei să spui că e Viorica de la Clejani, dar nu poți. Avem încă povești de la Clejani și muzicale de spus.”, a zis Ioniță de la Clejani.

Prin ce a trecut Viorica de la Clejani la Masked Singer

Totuși, experiența nu a fost una ușoară pentru Viorica de la Clejani, mai ales pentru că a petrecut mult timp repetând piesele. Vedeta nu a putut să le spună rudelor că ea se află sub masca pinguinului, chiar dacă și-a dorit să împărtășească secretul.

„Aș fi vrut să le zic copiilor, fraților, mamei, rudelor. Când au văzut, mi-au zis că nu se poate, că am făcut-o și pe asta. Doar Ioniță știa. (…) Nu ai voie să faci nimic, la toaletă eram conduși, în camere eram separat de alte personaje.

Noi nu ne-am văzut. Aveam după noi un paznic. Am repetat, aveam mâncare, televizor, am și dormit. Plecam dimineața și mă întorceam seara, mă întrebau copiii unde sunt. A fost totul un mister.

Am rămas surprinsă, cu Mihaela Rădulescu am făcut emisiuni frumoase, Alex a jucat rolul familiei Clejani, cu Brenciu m-am întâlnit la multe emisiuni. Am plâns când am cântat melodia lui Adele.”, a mai zis Viorica de la Clejani.

Ce planuri au Viorica și Ioniță de la Clejani

Ioniță și Viorica de la Clejani nu se opresc aici! Cei doi vor să ducă muzica românească la cel mai înalt nivel, așa că le pregătesc foarte multe surprize fanilor, printre care spectacole internaționale.

„Noi ne-am născut în țara care trebuie, am dus muzica românească pe cele mai înalte culmi ale lumii, suntem apreciați, cântăm muzica care trebuie. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru ce avem.

Începând de anul viitor, începem să organizăm spectacole internaționale, primul contract semnat o să fie pe 30 aprilie la Bruxelles. O să venim cu o surpriză internațională fantastică.”, a explicat Ioniță de la Clejani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI