Viorica de la Clejani nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, la Vorbește Lumea: „Mă simt vinovată”

Viorica de la Clejani nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, la Vorbește Lumea: „Mă simt vinovată”
Viorica de la Clejani, distrusa de moartea tatalui sau

În familia Clejanilor, sărbătorile pascale au fost apăsate de o mare tristețe, după ce tatăl Viorică a murit de cancer. Vedeta a vorbit despre suferința pe care o trăiește și despre cum l-a transformat boala pe tatăl ei.

Viorica de la Clejani, despre moartea tatălui său: „Mă simt vinvoată”

Deși se simte puțin mai bine, Viorica nu poate trece peste moartea părintelui său. Cântăreața a rămas în minte cu imaginea tatălui său, pe care cancerul l-a transformat complet. Ea a mai spus că ar fi trebuit să îl ducă la spital, chiar dacă bărbatul a refuzat din cauza pandemiei de covid-19.

„Mă simt un pic mai bine. Am avut o perioadă grea, pentru că am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu.  Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd. Uitându-se la mine începe să plângă pentru că semăn atât de bine cu tatăl meu.

Încerc să o încurajez și pe ea și pe frații mei. I-am zis să fie tare, că așa e lumea trecătoare, unul naște, altul moare. Am văzut la toți care suferă de cancer că îți schimbă fizionomia. Simt un sentiment de vinovație pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam”, a declarat Viorica de la Clejani, la Vorbește Lumea.

Tatăl Vioricăi a murit de cancer

Ioniță a declarat că trei medici oncologi i-au spus că boala pe care o avea bărbatul era în stadiu mult prea avansat pentru a se mai putea face ceva. El a declarat că socrul lui a murit pe 2 aprilie, iar în acea zi era programată și lansarea MOFT Tv, o emisiune online.  

„Doctorii de la oncologie mi-au spus că nu putem să îi mai facem nimic. Orice intervenție a noastră nu putea decât să îl chinuie.

Eu i-am zis Vioricăi, până la urmă nu s-a mai putut. A fost un om vesel și a zis când veți face ceva pentru mine, să fie cu veselie. Omul ăsta a murit pe 2 aprilie. Tot pe 2 aprilie noi am decis să facem o emisiune online, cu muzică.

Se cheamă MOFT Tv, condusă de Fulgy. Lansarea era în aceeași zi. Când am aflat, am făcut primul priveghi cu lăutari. Am adus lăutari care cântau numai muzică de înmormântare. S-a transmis pe internet, s-a pus acolo la el în curte un televizor și a fost o alinare.

La noi, la Clejani, se cântă la înmormântare. Am adus invitați care au cântat în platou și prima transmisie a fost pentru socrul meu și am putut să le aduc o alinare și Vioricăi și mamei sale”, a spus Ioniță de la Clejani.

Viorica de la Clejani a izbucnit în lacrimi

În plus, Viorica lansase înainte de tragedie o piesă numită „Tatăl meu”. Părintele vedetei a reușit să o asculte și a fost impresionat de ea. Încercând să vorbească despre asta, Viorica a izbucnit în plâns și nu a mai putut să continuie.

„A văzut piesa tatăl meu și a început să plângă. Mă bucur că a apucat să o asculte”, a spus Viorica, apoi a izbucnit în lacrimi.

Ea a mai vorbit despre felul șocant în care cancerul avansează și felul în care schimbă un om. De la căderea părului, la slăbitul în exces și schimbarea fizionomică într-un ritm extrem de rapid.

„Tot timpul m-am întrebat și mă cert cu Dumnezeu în sinea, de ce la oamenii buni? Nu vă imaginați ce înseamnă să mori de cancer. E cea mai cruntă boală. În ianuarie am descoperit.

Eram în lucru cu 7 piese, mergeam în fiecare zi la studio, erau foarte vesele piesele, dar interpretarea mea era tristă. Abia ieri am reușit să le termin, pentru că era ceva trist în inima mea. Trebuie să treci prin asta ca să înțelegi. Doamne ferește!”, a spus Viorica de la Clejani.

„Dacă ar mai fi trăit câteva luni cred că era desfigurat, nu îl mai cunoșteai la față. Frații și mama mea la felul cum arăt încep să plângă pentru că arat ca tata”, a mai spus Viorica, îndemnându-i pe toți cei care încă au părinții în viață să îi viziteze mai des și să se bucure de ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI