Victor Ponta a fost părăsit și acuzat de „duplicitate, oportunism, trădare și târguieli de culise”

Victor Ponta a fost părăsit și acuzat de „duplicitate, oportunism, trădare și târguieli de culise”
Victor Ponta a fost părăsit și acuzat de "duplicitate, oportunism, trădare și târguieli de culise"

O nouă lovitură pentru fostul premier al României. Victor Ponta a fost părăsit şi i se aduc acuzaţii grele. Iată ce s-a întâmplat pe scena politică de s-a ajuns în această situaţie!

Acuzaţii grave i se aduc lui Victor Ponta

Ioana Maria Petrescu, fost ministru al Finanţelor din guvernul Ponta, a şocat întreaga scenă politică. Aceasta a anunţat că părăseşte PRO România. Mai mult, oferă toate motivele pentru care a ajuns să ia decizia uimitoare, aducându-i fostului premier al României acuzaţii grave. Conform Ioanei Petrescu, gruparea politică din care a făcut parte până acum nu a oferit soluţii urgente şi pertinente pentru situaţia gravă în care se găseşte tara în urma pandemiei de coronavirus.

„Am decis să ies din Partidul PRO România. Este o decizie dificilă, dar necesară, pe care o iau după doi ani în care am făcut parte din conducerea acestei formațiuni. Am crezut în forța PRO România, un partid care s-a declarat a fi ‘altfel’, în care mulți tineri au devenit membri cu speranța că alături de colegii cu experiență în politică, au șansa de a-și susține ideile lor care pot aduce românilor o viață mai bună.

Cred că politica este o vocație și îmi doresc să urmez această cale în continuare. Mă simt datoare să pun în slujba românilor expertiza profesională şi experiența guvernamentală acumulate până acum.

Înțeleg acum că ar fi trebuit să mă implic mai mult în conturarea clară a identității politice a partidului PRO România. După succesul de la alegerile europarlamentare, partidul a intrat pe o pantă descendentă și a ratat multe ocazii în care să ofere soluții la marile teme urgente care se dezbat la nivel național.”, a scris această.

Victor Ponta a fost părăsit și acuzat de
Victor Ponta a fost părăsit și acuzat de „duplicitate, oportunism, trădare și târguieli de culise”

Care sunt planurile de viitor ale Ioanei Petrescu

De asemenea, fostul ministrul de Finanţe a explicat că doreşte să candideze pentru un loc în Parlamentul României, pentru a continua să facă ceva pentru cetăţeni.

“Doresc să candidez pentru un loc în Parlamentul României, pentru că acesta este obiectivul esențial al oricărui om care intră în politică. Nu poți candida decât dacă știi care este viziunea partidului din care faci parte şi cum servește această viziune cetățenii acestei țări Datoria unui politician ales este să reprezinte interesele alegătorilor și nu ale liderilor partidului. Liderii de partid trebuie să genereze proiecte și nu să manevreze pârghii obscure, invizibile publicului larg”, a explicat Petrescu.

Ioana Petrescu şi-a încheiat postarea spunând că îşi pune speranţa în cei rămaşi în PRO România pentru a reuşi să găsească drumul cel bun.

„Le doresc mult succes in continuare și sper ca într-un final poate ei vor reuși sa-i convingă pe liderii partidului că drumul bun este cel al construcției perseverente, al dialogului onest si transparent, să refuze duplicitatea, oportunismul, trădarea si târguielile de culise.

România trece printr-un moment prea greu pentru ca noi, tinerii politicieni, să nu continuăm lupta de a schimba modul de a face politică în țara noastră. Închid o etapă, drumul continuă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI