Viciul de care Roxana Nemeș vrea să scape. Ce a dezvăluit Faimoasa de la Survivor România

Viciul de care Roxana Nemeș vrea să scape. Ce a dezvăluit Faimoasa de la Survivor România
Viciul de care Roxana Nemeș vrea să scape.

Roxana Nemeș a dezvăluit că i-ar plăcea să scape de un anumit viciu, deși a recunoscut că poate că nu și-a dorit asta atât de mult, de vreme ce încă nu a reușit asta.

Obiceiurile de care vedetele vor să scape

Însă în afară de Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor România, mai sunt și alte vedete care vor să scape de anumite obiceiuri care nu le plac.

Spre exemplu, Adelina Pestrițu a mărturisit că ar vrea să scape de două aspecte: de ticul de a-și aranja mereu părul, pe care îl are de pe vremea în care avea părul lung, și de obiceiul de a se culca la ore foarte târzii, care o o face să nu se poată trezi dimineața.

Andreea Bănică a spus că vrea să scape de un obicei cu care se luptă încă din copilărie, și anume, pofta de dulce, de care și-ar dori să scape.

Dana Săvuică, fire exuberantă, veselă și plină de viață, spune că uneori este prea vorbăreață, fapt pe care îl pune pe seama unui defect profesional.

Daniel Pavel  a spus că suferă de procrastinare, un comportament care se caracterizează prin amânarea acțiunilor sau a sarcinilor pentru mai târziu. Deși ar vrea să termine de scris propria carte, acesta se pare că nu reușește să ducă la bun sfârșit asta. În plus, ar vrea să nu mai fie ”țâfnos” în trafic.

 „O anumită iritare în trafic, o anumită țâfnă .. țâfna asta a noastră, a celor născuți pe pământul bucureștean. Dacă aș putea scăpa de el..”.

Roxana Nemeș vrea să scape de un viciu

AMI a spus că vrea să scape de ticul aela de a-și trece mâna prin păr, pentru a-l aranja în permanență, un obicei pe care îl are încă de când era mică .

Cristina Șișcanu ar vrea să meargă mai devreme la somn, deoarece ajunge să adoarmă chiar și pe la două, trei dimineața.

Xonia a declarat că se luptă cu anxietatea, iar  în trecut s-a confruntat cu atacuri de panică și anxietate, mai ales în ultimii doi ani, de când a fost diagnosticată cu o boală autoimună.

Cântăreața Mira a spus că marele ei tic este mușcatul buzelor, pe care nu îl poate controla de fiecare dată. Aceasta dă vina pe stres, și crede că multă lume se confruntă cu aceeași problemă.

În ce o privește pe Roxana Nemeș, aceasta ar vrea să scape de un viciu, și anume, acela al fumatului, dar a spus că „nu mi-am dorit atât de mult încât să îmi propun să mă las”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI