Cristina Șișcanu, în lacrimi după moartea socrului său. Ce regret enorm are soția lui Mădălin Ionescu acum

Cristina Șișcanu, în lacrimi după moartea socrului său. Ce regret enorm are soția lui Mădălin Ionescu acum
Socrul Cristinei Șișcanu a murit. Care este regretul vedetei?

Cristina Șișcanu și-a îngrijorat urmăritorii. Aceasta s-a filmat în timp ce le mărturisea internauților regretul uriaș pe care îl are după decesul socrului său. Ce mesaj emoționant a transmis soția lui Mădălin Ionescu?

Cristina Șișcanu, regret enorm după decesul soțului: vedeta s-a filmat în lacrimi

Familia Cristinei Șișcanu trece prin momente dureroase, după ce tatăl lui Mădălin Ionescu s-a stins din viață. Celebrul fost prezentator de televiziune și-a pierdut părintele în urmă cu câteva zile, iar vestea a reprezentat o reală tragedie în familia sa.

Soția vedetei a povestit pe contul de Instagram cât de mult i-a întristat dispariția bărbatului care a fost un om excepțional. Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Apropiații încearcă să-și revină, dar pierderea a fost una imensă. Cu toate astea, este greu chiar și să vorbească la trecut despre cel pe care l-au iubit și respectat atât de mult.

„Nu e ușor, nu e ușor deloc”

„Noi încercăm să mergem înainte, nu e ușor, nu e ușor deloc, dar suntem împreună, o familie unită, și ne susținem unii pe ceilalți, așa că de la o zi la alta o să încercam să avem puterea să mergem mai departe.

Lucrurile acestea zilnice, pe care trebuie să le faci zilnic și care na, ele nu știu că tu poate ești într-o situație, și vin așa peste tine, necesită rezolvare și cumva te obligă să te ridici, au și ele rostul lor. Au rostul de a te pune în mișcare cumva, chiar și într-o astfel de situație și de a încerca să-ți duci suferința, să încerci să o ții sub control și să mergi înainte”
Cristina Șișcanu (Sursa: insta story)

Cum a fost relația cu tatăl soțului ei?

De asemenea, femeia a vorbit despre relația fantastică pe care a avut-o cu socrul său și a povestit că era un om înțelept, bun și reușea întotdeauna să se facă plăcut indiferent de conjunctura în care se afla sau oamenii pe care îi avea în jur.

Vedeta a mai subliniat că toate cuvintele bune nu vin astfel pentru că se spune că despre cei care se sting trebuie să se vorbească doar de bine, ci așa a simțit încă de când l-a cunoscut.

  • „Era un om greu de descris”

„Tatăl lui Mădălin, pe lângă faptul că a fost, este, că este foarte greu pentru noi să vorbim despre el la trecut, un membru important al familiei noastre, a fost un om extraordinar. Și nu o spun așa, doar pentru că, știți cum se spun despre oamenii care se sting, se spun doar lucruri bune, sau rămâi doar cu amintirile frumoase.

Efectiv eu nu am ce să-mi amintesc, nici ceva negativ, sau ceva care m-ar fi deranjat în ceea ce îl privește. Absolut nimic, niciun lucru..oricât de mic. Era un om greu de descris, bunătatea, înțelepciunea lui, cum ne iubea pe toți, era și foarte haios, avea tot timpul învățăminte foarte importante despre viață”
Cristina Șișcanu

Urmăriți Playtech.ro și pe