Daniel Pavel, adevărul despre despărțirea de logodnica sa. Prezentatorul Survivor România rupe tăcerea

Daniel Pavel, adevărul despre despărțirea de logodnica sa. Prezentatorul Survivor România rupe tăcerea
Daniel Pavel, adevarul despre despartirea de logodnica lui Marina

Vestea șocantă conform căreia Daniel Pavel și logodnica lui Marina s-au despărțit i-a șocat pe toți fanii de la Survivor România. Nimeni nu se aștepta ca după o relație de 7 ani de zile povestea lor de dragoste să ajungă la un bun sfârșit. Vedeta de la Kanal D a spus adevărul despre separare. Cine a fost cel care a vrut să se retragă din relație.

Daniel Pavel a spus adevărul despre ruperea logodnei cu Marina

Au trăit cea mai intensă și profundă poveste de dragoste timp de șapte ani de zile în unul dintre cele mai frumoase orașe din lume: Viena. Anunțul că Daniel Pavel și Marina, cea care urma să devină viitoarea lui soție, s-au despărțit i-a blocat pe toți admiratorii vedetei de la Kanal D.

Prezentatorul de la Survivor România a cerut-o în căsătorie pe iubita lui imediat cum s-a întors din Republica Dominicană, iar bruneta a acceptat, cei doi amorezi primind zeci de mesaje de felicitări pe rețelele de socializare, după ce domnul Dan, așa cum era alintat de către concurenții de la Survivor, a distribuit o fotografie cu el și Marina purtând inelul de logodnă.

Acum, însă, Daniel Pavel a hotărât să clarifice lucrurile și a vorbit la Teo Show despre adevăratul motiv pentru care el și logodnica lui nu mai formează un cuplu. Potrivit spuselor sale, Marina a fost cea care a încheiat relația.

„Ea a fost cea care a spus stop! Sunt în faza de șantier acum! Sunt șapte amar de ani de când ea a venit după mine și eu am venit după ea. Am cunoscut-o într-o bibliotecă. Mă gândesc cum să depășesc momentul, să supraviețuiesc. Poate există fericire și în povestea asta. Acum nu văd prin norul ăsta nimic. Mă simt ca o capră prinsă cu capul într-o găleată. Oamenii care suferă nu sunt victime. Am nevoie de o mână care să mă ajute să trec de acest nor!”, a declarat emoționat Daniel Pavel la Kanal D.

Daniel Pavel și Marina păreau foarte fericiți împreună

Chiar dacă în luna iulie cei doi foști parteneri s-au bucurat de o vacanță relaxantă în Vama Veche și păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, destinul a avut alte planuri pentru Daniel Pavel și Marina.

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a declarat Daniel Pavel pentru cei de la Wowbiz.

Urmăriți Playtech.ro și pe