Adelina Pestrițu merge la psiholog. A povestit prin ce momente grele trece

Adelina Pestrițu merge la psiholog. A povestit prin ce momente grele trece
Adelina Pestrițu merge la psiholog

Fanii Adelinei Pestrițu sunt îngrijorați pentru aceasta. Vedeta merge la psiholog. De ce a simțit vedeta nevoia unui ajutor specializat? Bruneta a povestit prin ce momente grele trece.

Adelina Pestrițu a dezvăluit totul. De ce merge la psiholog?

Adelina Pestrițu a avut parte de momente grele în urma cărora a decis să apeleze la un ajutor specializat. Mai exact, fosta prezentatoare de televiziune a mers la psiholog. Vedeta este un simbol pentru social media din România, iar în 2019 a primit inclusiv premiul „Best Influencer 2019” de la E! People’s Choice Awards.

Mai mult influenceri au vorbit despre presiunea care ajunge pe umerii lor, dar și despre nevoia de a discuta tot ce se petrece. Ade s-a confesat cât a putut în fața fanilor, ulterior a hotărât că trebuie să meargă mai departe. Aceasta a subliniat problema cu anxietatea pe care o are, spunând că nici acum nu crede că se simte complet vindecată.

De asemenea, ea a mai adăugat și că nu crede că sunt mulți oameni care înțeleg cum e să ai tot ce îți dorești, dar să te simți blocat în propriile gânduri și să îți vină să te depărtezi de oamenii dragi.

„Nici acum nu pot spune că mă simt complet vindecată. Și nu cred că sunt mulți care înțeleg cum e să ai tot ce ți-ai dorit vreodată, plus mult peste, și să fii anxios, să îți vină să te izolezi de oameni, să te simți blocat în propria capcană, dar să nu poți face ceva de frică să nu dezamăgești. Te simți responsabil de tot ce s-ar putea întâmpla”
Adelina Pestrițu (Sursa: unica.ro)

„Oricât de puternic ai fi, este practic imposibil să faci față”

Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că oricât de puternic ai fi, este imposibil să faci față presiunii din online. Mulți oameni au criticat-o și continuă să o facă, iar în rândul internauților este deja un trend să fie extrem de agresivi în a-și spune opinia, lucru observat de mulți din societatea noastră.

Aceasta este o problemă cu care se confruntă toată lumea, dar mai ales persoanele care sunt mereu în vizorul tuturor.

„Oricât de puternic ai fi, este practic imposibil să faci față presiunii când toți te vor perfect și știi că niciodată nu vei fi”, a povestit ea. „Intervine sentimentul real că nu ești suficient de bun, că oricât te-ai strădui nu este îndeajuns.

Da, știu! Mulți le servesc persoanelor publice replica «ți-ai asumat». Însă nu despre asta este vorba, despre asumare, ci despre trăiri, sentimente, dorința de a fi mai bun, despre dorința de a mulțumi și de a-i face pe alții fericiți”
Adelina Pestruțu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI