Vica Blochina a ajuns la sapă de lemn. A fost dată în judecată și a pierdut: totul este clar

Vica Blochina a ajuns la sapă de lemn. A fost dată în judecată și a pierdut: totul este clar
Vica Blochina, la sapă de lemn?! Motivul pentru care a fost dată în judecată

Situaţie incredibilă pentru fosta concurentă de la “Asia Express”. Vica Blochina a ajuns la sapă de lemn?! Motivul incredibil pentru care a fost dată în judecată a fost aflat.

Motivul pentru care Vica Blochina a fost dată în judecată

Se pare că vremurile în care fosta concurentă de la “Asia Express” nu ducea grija zilei de mâine au apus. Dacă este să ne luăm după ultimele dezvăluiri făcute despre aceasta, Vica Blochina a ajuns la sapă de lemn. Mai mult, a fost dată în judecată şi a pierdut. Se pare că războiul dintre fosta balerină şi vecinii de bloc nu se va încheia prea curând.

Deşi locuieşte într-un apartament situat într-o zonă centrală Capitalei, de peste 100 de metri pătraţi şi care valorează aproximativ 350.000 de euro, fosta amantă a lui Victor Pițurcă este, pentru a patra oară, dată în judecată pentru neplata întreţinerii. În urmă cu cinci ani, aceasta a fost chiar la un pas de a fi dată afară din locuinţa.

Se pare că asociaţia de proprietari de care aparţine a şi câştigat în instanţă, motiv pentru care vedeta este nevoită să plătească cei 5.500 de lei datorie plus 1.000 de lei cheltuielile de judecată, scriu cei de la Cancan.ro.

”Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2666,97 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente perioadei august 2019-februarie 2020, suma de 609,15 lei cu titlul de fond de reparaţii curente, pentru aceeaşi perioadă. Suma de 300 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent perioadei octombrie 2019-decembrie 2019.

Suma de 296,71 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior pentru perioada august 2019-noiembrie 2019. Suma de 1139,33 lei, penalităţi de întârziere aferente obligațiilor de plată restante din perioada ianuarie 2019-iulie 2019. Penalități calculate pentru perioada 27.09.2019-26.03.2020 și suma de 555,29 lei reprezentând penalizări de întârziere aferente obligațiilor de plată restante din perioada noiembrie 2017-decembrie 2018, penalizări calculate pentru perioada 27.09.2019-30.01.2020.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti”.

Vica Blochina şi Victor Pițurcă au fost în război ani de zile

Devenită celebră datorită relaţiei pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, Vica Blochina s-a chinuit ani de zile să demonstreze că fostul fotbalist este tatăl copilului ei. După lupte crâncene în sala de judecată, fosta balerină a reuşit să obţină de la Piți o pensie alimentară serioasă, dar şi recunoaşterea paternităţii. Acum, cei doi au făcut pace, însă singurul lor punct comun este Edan.

“Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în niciun fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI