EXCLUSIV Vica Blochină, lovitură dură de la Victor Pițurcă. Ce i-a făcut în plină pandemie

EXCLUSIV Vica Blochină, lovitură dură de la Victor Pițurcă. Ce i-a făcut în plină pandemie
EXCLUSIV Vica Blochină, lovitură dură de la Victor Pițurcă. Ce i-a făcut în plină pandemie

Fostul selecționer al echipei de fotbal a României, Victor Pițurcă, a lăsat-o pe fosta amantă, Vica Blochină, fără cea mai importantă sursă de venit: pensia alimentară pentru fiul lor.

Vica Blochină, lovitură dură de la Victor Pițurcă

Cât timp a fost cealaltă femeie din viața fostului selecționer, Vica Blochina s-a obișnuit cu traiul bun și luxul. Fosta dansatoare n-a dus lipsă de nimic și, după ce l-a făcut tată pe Victor Pițurcă, aproape că n-a mai fost nevoie să facă nimic. De dragul copilului, Pițurcă i-a cumpărat Vicăi o mașină de teren și un ditamai apartamentul, doar că povestea arhicunoscută, de altfel, a luat o turnură neplăcută pentru balerina care spune că Piți i-a fost iubit timp de 16 ani a pornit război în instanță.

Supărat că Vica l-a dat în judecată pentru paternitate și pensie alimentară, dar mai ales pentru că și-a vândut varianta ei presei, Piți n-a mai vrut să mai știe nimic de ea. Ba chiar și după ce a recunoscut băiatul care, ulterior, a fost primit foarte bine în familia sa, fostul antrenor a refuzat orice dialog direct cu mama copilului, toată comunicarea efectuându-se prin avocați sau intermediari.

După ce s-a lăudat peste tot cu pensia de întreținere record de 9.000 de euro pe lună pe care o obținuse în instanță, Vicăi i-au cam căzut gradele. Și asta pentru că viața antrenorilor e plină de neprevăzut, iar Piți a rămas fără serviciu. Deci adio mii de euro pe lună. În plus, tatăl băiatului nu îi mai trimite nimic peste suma stabilită de instanță, mai ales că fiul său petrece din ce în ce mai mult timp cu el și tot ceea ce are nevoie, îi cere direct lui.

Victor Pițuircă, pensie alimentară de 1.500 de euro pe lună în cont

Așa s-a ajuns ca, în ultimii ani, în contul în care Piți îi virează lunar băiatului pensia decisă de magistrați să intre doar 1.500 de euro pe lună. O sumă care nu se cadrează deloc cu pretențiile fostei dansatoare care s-a văzut nevoită să muncească o vreme. Doar că a venit criza și la televiziuni, iar pe Vica n-a mai solicitat-o nimeni să-i ofere de lucru. În plus, bărbați cu bani și generoși ca Piți nu se găsesc chiar pe toate drumurile. Așa că, dacă n-a reușit să pună mâna pe un milionar care să-i achite facturile mai mereu restante la întreținerea pe care vedeta ”a uitat” de multe ori să o plătească, Vica Blochina a încercat o serie de artificii.

A mai făcut o reclamă la un produs, s-a mai băgat într-o afacere cu un amic mai avut, dar nu i-a ieșit mare lucru. Așa că Vica Blochina a început să pretindă sume de bani. De unde? Chiar de la cei care au ajutat-o practic în perioada în care lupta cu tatăl copilului ei la tribunal și care, de multe ori, i-au făcut jocul în a o înfățișa ca pe o victimă a instransigentului Victor Pițurcă. Adică de la presă, mai exact de la cine ar dori un interviu cu ea. De aceea, probabil, și aparițiile ei sunt tot mai rare, în sensul în care unor jurnaliști le-ar fi pierit cheful de subiectul Vica. Mai ales după ce fosta amantă a lui Pițurcă ar fi pus în deschidere întrebarea ”Ce buget aveți?”.