EXCLUSIV Victor Pițurcă, război total cu Vica Blochina. Ce s-a întâmplat acum: nu mai este cale de întoarcere

EXCLUSIV Victor Pițurcă, război total cu Vica Blochina. Ce s-a întâmplat acum: nu mai este cale de întoarcere
Ce se intampla intre Victor Piturca si Vica Blochina

Pițurcă i-a închis robinetul cu bani Vicăi, deranjat de faptul că aceasta îi pronunță mereu numele atât în spațiul blocului, cât și pe la colțuri.

Fostul selecționer a plătit 9000 euro lunar pensie alimentară

Timpul trece, lucrurile s-au aranjat în ceea ce-l privește pe fiul cel mic al lui Victor Pițurcă, soția antrenorului comportându-se admirabil cu băiatul pe care Piți îl are în afara căsniciei. Ba mai mult, în ultima vreme, Edan preferă să stea mai mult acasă la fostul selecționer acolo unde se simte în familie.

Iar pe Vica Blochina, mama băiatului, nu pare să o deranjeze deloc povestea, în condițiile în care are mai mult timp pentru ea și poate să-și desfășoare în voie viața socială. Iar Vicăi îi place viața, bifând ceva relații de la despărțirea de Piți, însă blonda dansatoare nu s-a mai lipit de niciun bărbat. Niciunul așa de potent și de generos precum tatăl copilului ei.

De altfel, Vica n-a făcut niciodată un secret din faptul că și-ar fi dorit ca Piți să își lase familia și să o ia pe ea de nevastă. Și că dacă ar fi să o ia de la început, n-ar mai accepta în veci statul de amantă, a spus fosta balerină s-a jurat că Pițurcă a fost singura ei iubire și că au trăit împreună aproape 16 ani.

Pițurcă nici nu-i mai pronunță numele!

Doar că discuțiile de genul acesta, pe care Vica nu s-a sfiit să le poarte, la televizor, în fața tuturor fără vreo jenă nu i-ar fi picat deloc bine fostului selecționer, care e bărbat însurat și are o căsnicie de 30 de ani cu Maria, cu care doi copii, o fată și un băiat.

Așa de rău s-ar fi simțit Pițurcă în fața soției și atât de tare l-ar fi deranjat Vica, încât nici măcar nu-i mai pronunță numele, atunci când vine discuția în fața prietenilor intimi. ”Acea ființă”, așa ar numi-o Piți care, pe lângă faptul că a strâns robinetul – în sensul în care îi plătește strict pensia alimentară cuvenită prin lege și niciun leu în plus -, nu mai acceptă vreun dialog direct cu Vica nici măcar în chestiuni legate de copil. Vorbește doar prin intermediari.

De asemenea, enervat la culme de poveștile Vicăi, Pițurcă s-ar fi confesat într-un cerc restrâns cu privire la așa-zisa relație de 16 ani cu care tot se fălește mama celui mai mic dintre copiii săi. Le-ar fi spus că n-a fost o legătură chiar așa cum pretinde Vica, în sensul în care treceau și luni de zile până când ei se întâlneau și că Vica ar fi fost cea care insista, de cele mai multe ori, zic sursele respective. Pițurcă i-ar fi spus de la început că nu-și va lăsa soția pentru ea și nici nu o va lua niciodată de nevastă, în plus, i-ar fi spus că e liberă să-și trăiască viața.