Veste șoc în televiziune! Un angajat al postului Realitatea, confirmat cu COVID-19

Veste șoc în televiziune! Un angajat al postului Realitatea, confirmat cu COVID-19

O veste șoc vine din televiziune. Un angajat al Realitatea Plus a fost confirmat ca fiind  infectat cu coronavirus. Reprezentanții postului de știri au precizat că angajatul a fost infectat în afara televiziunii și că au fost luate măsuriele ce se impun.

Veste șoc din televiziune. Un angajat al postului Realitatea Plus, confirmat cu coronavirus

După ce a trecut pe la Antena 1 și pe la PRO TV, virusul ucigaș a ajuns și la un angajat al televiziunii Realitatea PLUS. Angajatul bolnav de Covid-19 lucrează în zona tehnică administrativă a televiziunii.

Reprezentanții postului de știri Realitatea Plus au dezvăluit că angajatul s-a infectat în afara televiziunii și că au fost luate toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului ucigaș în interiorul echipei.

Veste șoc în televiziune! Un angajat al postului Realitatea, confirmat cu COVID-19
Veste șoc în televiziune! Un angajat al postului Realitatea, confirmat cu COVID-19

Cum s-a infectat angajatul Realitatea Plus

Angajatul în cauză a contactat virusul cel mai probabil de la soția lui, care nu lucrează la Realitatea TV. Din câte am înțeles, la firma la care lucrează soția sa a fost cineva infectat cu COVID, astfel că ea și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Și el, la rândul lui, a făcut acest test. Din câte știu, ambii sunt asimptomatici”, a spus Roxana Băncuță, director Executiv Realitatea Plus.

Televiziunea a făcut dezinfecție încă din ziua în care s-a auzit că angajatul este infectat cu coronavirus. În plus, în televiziune se fac dezinfecții regulate.

Ce măsuri a luat Realitatea Plus

A fost făcută o dezinfecție încă din ziua în care am aflat, săptămâna trecută. Totodată, se fac dezinfecții periodice, în fiecare zi, în timpul săptămânii, și noaptea, de 2-3 ori pe săptămână. Și în această seară se va face o dezinfecție, cu nebulizatori, de către o firmă specializată”, a mai precizat Roxana Băncuță.

Pe de altă parte, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi raportul situației epidemiei de COVID-19 în România, pentru ultimele 24 de ore.

Coronavirusul a afectat și angajații de la Antena 1 și PRO TV

Astfel, de la ultima raportare 36 de decese și au fost înregistrate și 1.225 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Mai mulți oameni au fost infectați la Antena 1, în timpul filmărilor la emisiunea Te cunosc de undeva, printre care și Marcel Pavel, precum și la emisiunea Acces Direct.

De asemenea, dintre angajații de la PRO TV Andreea Esca a fost și ea infectată cu COVID-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI