Andreea Esca a dat petrecere după ce s-a vindecat de noul virus. Sărbătoare cu tort și șampanie

Andreea Esca a dat petrecere după ce s-a vindecat de noul virus. Sărbătoare cu tort și șampanie
Andreea Esca, față în față cu Vulpița de la Acces Direct. Cine a fost mai tare după virus?

Andreea Esca s-a bucurat de o nouă petrecere, de data asta după ce s-a vindecat de noul coronavirus. Cum a sărbătorit emblema Pro TV vestea cea mare?

Andreea Esca, petrecere după ce s-a vindecat de noul virus

Cunoscuta prezentatoare de știri și-a serbat de curând fiul. Aceasta este mama a doi copii, iar de câțiva ani se bucură exclusiv de atenția unuia, a băiatului ei, pentru că fiica cea mare a plecat la studii în Anglia. Știrista a lăsat deoparte momentele grele și pentru câteva clipe a uitat de starea de sănătate încă precară cu care se luptă soțul ei și s-a bucurat de ziua de naștere a singurului său fiu. Cei dragi i-au pregătit un tort tânărului și i-au făcut cele mai frumoase urări pentru vârsta de 17 ani. Deisgur că familia se pregătește cu pași repezi ca și el să-și ia avânt în viață și ca după terminarea studiilor liceale să vadă pe ce drum va apuca în viață.

Amintim că la fel ca părinții săi, Aris a fost și el testat pozitiv cu noul coronavirus. Acum, totul pare că se îndreaptă spre un făgaș normal, iar și cunoscuta știristă a demonstrat tuturor că se simte mai bine cu ocazia revenirii sale la pupitru de la orele 19:00, după 13 zile de absență, după ce a fost înlocuită de jurnalista Oana Andoni. „Sănătate şi vremuri bune! Ai demonstrat încă o dată că eşti un simbol, indiferent de zgomotul de fond“, „Bine ai revenit, îmi era dor să te văd“, sunt câteva mesaje, pe care prezentatoarea le-a primit de la urmăritorii săi.

Andreea Esca, petrecere pentru fiul ei
Andreea Esca, petrecere pentru fiul ei

„Lucrurile au fost foarte ciudate”

„Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi, și primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. Avea de 2 zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau, cine știe, chiar o toxinfecție alimentară, pentru că el de obicei atunci când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră”
Andreea Esca

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI