Veste mare pentru Culiță Sterp! Familia lui s-a mărit: „Am născut natural, o fetiță”

Este fericire mare în familia lui Culiță Sterp. Din păcate, concurentul Survivor nu este acasă pentru a trăi alături de cele mai importante persoane din viața lui această bucurie.

Veste mare pentru Culiță Sterp!

Ileana Sterp, sora Faimosului, a născut o fetiță perfect sănătoasă. După un travaliu chinuitor și o naștere naturală, în familia lui Culiță este o bucurie enormă odată cu venirea pe lume a micuței.

Proaspăta mămică spune că a avut o noaptea foarte grea și că a avut mult de suferit până să o nască pe fetița ei. Din fericire, lucrurile au mers bine, și mămică și bebelușul fiind sănătoase.

„Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri.

Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic. Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt.

Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic”, a spus Ileana.

Și Daniela Iliescu urmează să nască în curând

În familia lui Culiță Sterp bucuria e la dublu, iar asta pentru că și iubita concurentului Survivor urmează să nască în câteva săptămâni. Cei doi așteaptă un băiețel și sunt nerăbdători să facă cunoștință cu micuțul.

Încă nu se știe dacă iubita lui Culiță Sterp va naște singură sau artistul se va întoarce în România până la momentul nașterii băiețelului său.

În plus, mama lui Culiță a spus că deși își dorește enorm ca fiul ei să câștige Survivor, este posibil ca el să fie încă în Republica Dominicană, atunci când băiețelul se va naște.

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. 

Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos.

Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele.

Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors.

Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă. Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii. Acum noi suntem alături de, părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă”, a dezvăluit mama lui Culiță.

În plus, din cauza pandemiei, artistul nu ar fi putut oricum să fie prezent la nașterea fiului său. Daniela a spus că i-ar plăcea idea de a își aștepta iubitul acasă împreună cu bebelușul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI