Dezvăluirea neașteptată a surorii lui Culiță Sterp. Ce a făcut manelistul: are legătură cu Carmen de la Sălciua

Dezvăluirea neașteptată a surorii lui Culiță Sterp. Ce a făcut manelistul: are legătură cu Carmen de la Sălciua
Dezvăluirea neașteptată a surorii lui Culiță Sterp

Lacrimi de dor și suspine la Survivor România. După ce Jador a plâns după fosta lui iubită Georgiana, Culiță Sterp nu a mai rezistat și și-a dat frâu liber emoțiilor în cadrul competiției din Republica Dominicană. Dezvăluirea neașteptată a surorii lui Culiță Sterp. Ce a făcut manelistul: are legătură cu Carmen de la Sălciua.

Dezvăluirea neașteptată a surorii lui Culiță Sterp

Duminică, 14 februarie, concurenții de la Survivor România au avut de traversat momente foarte grele și emoționante. Cele două echipe participante în competiție au luptat pentru cea mai râvnită recompensă: o scrisoare de la cei dragi de acasă. Dacă Jador a plâns după ce a citit mesajul de la fosta lui iubită, Georgiana, despre care a spus că este femeia vieții lui și cea pe care o vede mama copiilor săi, nici Culiță Sterp nu s-a lăsat mai prejos.

Frații artistului, Ileana și Iancu, au fost impresionați de reacția sensibilă a Faimosului. Artistului a început să plângă în hohote după ce a deschis scrisoarea de la Daniela Iliescu, iubita lui care este însărcinată cu primul lor copil:

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea.

Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, i-a scris Daniela, iubita lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp nu a mai plâns așa de când s-a însurat cu artista Carmen de la Sălciua

Frații lui Culiță Sterp, Ileana și Iancu au povestit, în exclusivitate pentru wowbiz, că nu l-au mai văzut pe artist atât de emoționat de când s-a însurat cu prima lui soție, Carmen de la Sălciua. Sora cântărețului le-a împărtășit fanilor că Faimosul de la Survivor România este mult mai sensibil decât ar crede lumea și a relatat un episod în care cei trei frați ai lui Culiță i-au transmis un mesaj acestuia, în ziua nunții sale.

„Culiță e mai emotiv decât Iancu, dacă este să facem o comparație. Cel mai tare cred că l-a emoționat că nu a mai vorbit cu noi de când a plecat, din 2 ianuarie și nici cu Daniela. Faptul că ea e însărcinată și el voia să stie lucruri despre sarcină și despre evoluția ei cred că l-a emoționat foarte tare. Culiță după ce a citit mesajul a spus că mai rău i-a făcut, că a devenit mai sensibil”, a declarat Ileana pentru wowbiz.ro.

Mai mult de atât, sora solistului a dezvăluit faptul că nu l-a mai văzut pe Culiță Sterp să plângă atât de tare din ziua în care s-a căsătorit cu Carmen de la Sălciua:

„El când s-a căsătorit, noi, cei trei frați ai lui i-am compus o poezie de rămas bun cumva, fiind primul care se căsătorea dintre noi. Eu cu Geta i-am compus o poezie foarte emoționantă și aici la noi la nuntă se strânge tot satul. I-am recitat poezia înainte să plece din curte cu mireasa lui și doar atunci l-am mai auzit plângând așa, exact plânsul ăsta dureros l-a avut și atunci. Dar în rest nu, așa suferind nu l-am mai văzut de mult.”, a completat Ileana pentru sursa citată.