Ce a spus Daniela Iliescu despre Culiță Sterp. Mesajul iubitei este foarte clar

Daniela Iliescu și Culiță Sterp se pregătesc să devină părinți. Concurentul Survivor este în culmea fericirii, iar acum iubita lui i-a transmis un mesaj.

Ce a spus Daniela Iliescu despre Culiță Sterp

Relația celor doi a început pe neașteptate, iar asta pentru că înainte au fost doar buni prieteni. În urmă cu doi ani, niciunul dintre ei nu își imagina că vor avea să formeze împreună o familie.

Mai mult, în urmă cu doi ani, pe vremea când erau doar prieteni, Culiță Sterp a făcut o postare pe Instagram.

„După atâția ani, tot frumoasă și deșteaptă.”, a fost mesajul concurentului Survivor la o fotografie alături Daniela.

Acum, Daniela Iliescu a scris și ea că dacă cineva i-ar fi spus că peste doi ani va fi împreună cu Culiță, s-ar fi amuzat teribil.

„Hahaha. Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că peste 2 ani vom fi împreună m-aș fi amuzat bine.”, a scris viitoarea mămică pe Instagram.

Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată alături de Danilea Iliescu. Artistul a trecut printr-un divorț dureros de Carmen de la Sălciua, însă a reușit să își refacă viața.

Acum, tânăra este cea mai mare susținătoare a Faimosului și abia așteaptă să ajungă din nou acasă, mai ales că vor avea și un copil împreună.

Daniela și Culiță Sterp, mai îndrăgostiți ca niciodată

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea.

Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, i-a transmis Daniela Iliescu iubitului său în luna februarie.

Mesajul a fost primit cu mare bucurie și emoție de către concurentul Survivor, care a spus că i-a dat putere și că este cel mai frumos premiu de până acum.

„M-am bucurat foarte tare de mesajul ăsta. De acum o să fiu mai puternic, știu că Daniela e foarte puternică. Cred că se simte bine și bebele e bine și totul e ok. E cel mai frumos premiu de până acum. Nu mă gândeam că o să mă bucur atât de mult ca acum”, a spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp nu va fi alături de iubita lui când va naște?

Tânăra a vorbit și despre faptul că ar putea să nască fără să îl aibă aproape pe artist. Bebelușul ar trebui să vină pe lume în luna iunie, însă în cazul în care se va prelungi emisiunea Survivor, Culiță nu va putea fi alături de iubita lui.

În orice caz, el nu are voie să fie de față la momentul aducerii pe lume a copilului său, din cauza regulilor din pandemie.

Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo. Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea.

Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.

Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă. Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”, a mărturisit la un moment dat Daniela Iliescu pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI