Vedetele care au făcut show la nunta lui Nicole Cherry. Noi imagini de senzație de la petrecerea artistei

Vedetele care au făcut show la nunta lui Nicole Cherry. Noi imagini de senzație de la petrecerea artistei
Vedetele care au făcut show la nunta lui Nicole Cherry.

Ce vedete au făcut show la nunta lui Nicole Cherry. Au apărut noi imagini de senzație de la petrecerea artistei. Nicole Cherry a făcut botezul fiicei și cununia ei în aceeași zi, iar dublul eveniment a pus presiune pe artistă în ce privește organizarea. Petrecerea a fost una spectaculoasă, iar vedetele din showbiz nu au lipsit.

Vedetele care au făcut show la nunta lui Nicole Cherry

Printre invitații speciali de la eveniment s-a numărat și Andra, care a ținut și un show emoționant pentru tânăra mireasă. Soția lui Cătălin Măruță a cântat o baladă care a făcut-o pe Nicole Cherry să plângă.

De altfel, artiștii invitați au fost numai unul și unul, printre ei aflându-se și Carmen Chindriș. Artista s-a străduit ca evenimentul să iasă perfect, fapt care a reușit. Deși în urmă cu ceva timp declarase că va mai dura până ce va face pasul cel mare cu Florin, tatăl fetiței ei, iată că Nicole Cherry a surprins pe toată lumea cu decizia de face și cununia, și botezul în aceeași zi.

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a mărturisit Nicole Cherry, pe Instagram.

Nicole Cherry, dezvăluiri despre alesul ei

Nicole Cherry povestea în urmă cu ceva timp și cum a început povestea de dragoste dintre ea și antreprenorul Florin Popa.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea…Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui. (..)

Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, spunea Nicole Cherry la începutul relației cu Florin Popa.