Câți bani a încasat Andra la ultimul eveniment privat la care a participat. Suma e uriașă EXCLUSIV

Câți bani a încasat Andra la ultimul eveniment privat la care a participat. Suma e uriașă EXCLUSIV
Andra, fără concerte majore în capitală

Conform ultimelor informații, Andra este în topul câștigurilor după pandemie. La ultimul eveniment la care a participat, celebra solistă a câștigat bani frumoși, doar pentru 90 de minute. În afară de asta, Andra a mai avut cel puțin două concerte. Au fost două concerte bine plătite peste hotare, unul în Italia, altul în Irlanda.

Andra câștigă bani mulți în concertele sale

Andra a dat dovadă de gradul seriozității sale. În același timp, este una dintre cele mai bune voci feminine autohtone. Datorită acestor atuuri, dar și a faimei dobândite pe sticlă în urma show-ului „Românii au talent”, Andra a cunoscut o ascensiune rapidă în topurile câștigurilor înregistrare de artiștii români.

Dacă până mai ieri tarifele sale variau între 2.500 – 3.500 de euro, Andra nu mai urcă pe scenă fără 6.000 de euro, la un concert de doar 45 de minute. Recent, mai precis miercuri seară, artista a cântat la inaugurarea unui local pentru nunți.

Soția lui Cătălin Măruță a cântat 90 de minute, la evenimentul privat, pe o sumă frumușică. Ce-i drept, nu toți banii intră în conturile sale, dat fiind faptul că Andra are un staff numeros.

În timpul show-ului său, în prima sa parte a conținut hituri de-ale sale, iar în a doua muzică populară ce a încins ringul de dans. Minutele petrecute pe scenă i-a adus acesteia aproximativ 10.000 de euro.

Tour-managerul său, pe post de body-guard

Atât înaintea concertului, cât și după, Andra a fost flancată tot timpul de același bărbat care o însoțește în timpul limber până și la cumpărături. Despre acesta artista a mărturisit că-i tour managerul său, de ani buni.

Acesta a fost cu ochii în patru pentru ca artista să părăsească locația cu bine. Bărbatul a avut grijă ca Andra să nu fie deranjată de vreun fan sau vreo fană mai insistentă.

Andra, fără concerte majore în capitală

Surprinzător, până în acest moment, Andra nu a anunțat încă în țară vreun concert major, de genul celui de la Sala Palatului. A preferat evenimentele private sau zile ale orașului, fiind însă extreme de selectivă în alegerea acestora.

Andra a „bifat” revenirea la normal după pandemie cu două spectacole peste hotare. A avut două concerte bine plătite peste hotare, unul în Italia, altul în Irlanda. Unul a fost la Padova  și al doilea la Dublin.

În ambele ocazii s-a bucurat de un real succes, mai ales că a fost alături de alți colegi din țara sa natală. În cele două orașe, vedeta a cântat pentru românii stabiliți peste hotare. Pe scenă a urcat și fratele său, Săndel, un artist cunoscut în zonă.

Artista a ales în repertoriul său mai multe piese tradiționale românești, populare. Cu toate astea, nu a renunțat nici la hit-urile sale care au propulsat-o în topurile muzicale autohtone.

Cu brațele pline de flori primite și de la multe admiratoare tinere, artista și-a permis chiar și o glumă pe scena de la Padova, acolo unde a fost însoțită și de Cătălin Măruță.

Bine că mi le-ați dat mie și nu soțului”, a spus aceasta. Ca de obicei, înaintea acestor spectacole, Andra a avut grijă să-și menajeze vocea, cu o zi înainte să cânte.

Ce-i drept, faptul că se afla într-o țară străină, la un hotel, fără cei doi copii, doar împreună cu soțul, Cătălin Măruță, și cu membrii staff-ului, i-a permis să facă acest lucru.

A dat lovitura și înainte de panemie

Andra s-a aflat printre ce mai bine plătiți artiști și înainte de pandemie. Cântăreața a primit nu mai puțin de 10.000 de euro pentru un concert de 40 de minute organizat de Primăria Târgu Mureș în martie 2017.

La câteva luni distanță, aceasta bătea recordul fiind plătită de o altă instituție publică, mai precis Primăria Cluj Napoca de Ziua Națională, cu nu mai puțin de 16.000 de euro, pentru un concert de 60 de minute. Sumele mai sus-menionate au fost declarate chiar de Primăriile respective.