Imagini de la nunta lui Nicole Cherry. Artista s-a căsătorit și a făcut botezul în aceeași zi FOTO

Imagini de la nunta lui Nicole Cherry. Artista s-a căsătorit și a făcut botezul în aceeași zi FOTO
Nicole Cherry, două evenimente într-unul

Una din cele mai îndrăgite soliste pop, Nicole Cherry astăzi a avut parte de două evenimente importante în viața ei. Primul, botezul micuței sale, iar cel de-al doilea este cununia civilă. Amândouă au avut loc astăzi, iar cei apropiați, familia și prietenii, au avut de ce să se bucure.

Nicole Cherry, două evenimente într-unul

Puștoiaca care ne uimea în urmă cu câțiva ani cu vocea ei exotică, astăzi ajunsă la 23 de ani, și-a botezat micuța și a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Conform surselor apropiate celor doi, la fericitul dublu eveniment de astăzi participă nu mai puțin de 300 de invitați. Mare parte rude apropiate celor doi viitori soți, prieteni și apropiați.

Nicole Cherry deja a postat câteva poze pe contul ei de Instagram, din momentul pregătirilor micuței Anastasia pentru botezul creștinesc, iar fanii au reacționat imediat cu comentarii de felicitare. Atât cei doi părinți, cât și perechea de nași au fost cât se poate de eleganți. Lucru acesta, de altfel, a fost observat și de fanii artistei în pozele publicate.

„M-a cunoscut la 16 ani”

Cât despre cei doi fericiți părinți, Nicole Cherry și antrepernorul Florian Popa, artista povestea anul trecut că l-a cunoscut pe când avea 16 ani. Din momentul acela au fost împreună, ajungând astăzi, 19 mai, să spună „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea…Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui. (..) Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, declara anul trecut Nicole Cherry la începutul relației cu Florin Popa.

Astăzi artista și soțul acesteia au trăit momente de fericire, odată prin botezarea micuței Anastasia, dar și prin faptul că s-au cununat civil.