01 apr. 2022 | 17:37

Cu ce probleme s-a confruntat Nicole Cherry după ce a născut. Singura piesă pe care doarme fetița

Monden
Cu ce probleme s-a confruntat Nicole Cherry după ce a născut. Singura piesă pe care doarme fetița
Nicole Cherry, detalii despre problemele pe care le-a întâmpinat după ce a născut

Nicole Cherry a povestit fanilor care sunt problemele cu care s-a confruntat după ce a născut. Celebra cântăreață are o fetiță minunată care a împlinit 4 luni. Solista a avut astăzi prima apariție televizată după ce a adus-o pe lume pe Anastasia. Tânăra a fost foarte transparentă și a mărturisit că viața de mămică este grea. ,,A fost greu, foarte greu. Acum am descoperit cât de rea sunt”, a subliniat solista.

Nicole Cherry, despre problemele după naștere: ,,A fost foarte greu”

Nicole Cherry este una din mămicile tinere din showbiz-ul românesc. Aceasta a surprins pe toată lumea cu vestea că așteaptă un copil, iar acum fanii abia se obișnuiesc cu ea în rolul de mamă.

Vedeta a avut astăzi prima apariție televizată după ce a născut. Ea aproape și-a revenit la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată, dar cu toate astea mai dorește să dea jos încă 3 kilograme.

Nicole a povestit că a trecut printr-o perioadă grea, mai cu seamă că a aflat că nu rezistă prea bine fără orele de somn pe care Anastasia i le-a furat în special în perioada colicilor.

Cu toate astea, bruneta s-a descurcat de minune pentru că alături de ea a fost mama sa care nu a scăpat-o din ochi. De asemenea, cu această ocazie a ținut să îi mulțumească mult celei care i-a dat viață pentru tot sprijinul, realizând acum cât de greu este să crești un copil.

,,Au fost 4 luni intense și cu de toate. A fost foarte greu”

Mai mult decât atât, solista a recunoscut că micuța ei a făcut o pasiune pentru recenta piesă scoasă de Andra Măruță, mărturisind că doar pe aceste acorduri adoarme imediat.

,,Au fost 4 luni intense și cu de toate. Am scăpat de colici! A fost greu, foarte greu. Acum am descoperit cât de rea sunt de somn. E greu tare să nu dormi atât. Am reușit să țin totul sub control pentru că a fost mama.

Acum înțeleg de ce e diferența de 6 ani dintre mine și sora mea. Acum am înțeles de ce! Ar trebui să îi fac statuie mamei, e o eroină. Fiica mea adoarme pe melodia Andrei Pas cu pas, nu o mai suport.

Până la botez cred că o să i spunem să o excludă din repertoriu. Va fi creștinată prin luna mai. Am slăbit ușor pentru că nici nu am luat multe kilograme. Vreau să mai dau jos vreo 3 kilograme’’, a mărturisit Nicole Cherry în emisiunea ,,La Măruță”.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro