Vedetă din România, la un pas de o moarte stupidă chiar în casă: ”Traheea s-a ‘închis’ instantaneu”

Vedetă din România, la un pas de o moarte stupidă chiar în casă: ”Traheea s-a ‘închis’ instantaneu”
Vedeta din Romania, la un pas de o moarte stupida chiar in casa

O vedetă din România era să moară! Efectiv, actrița și-a văzut moartea cu ochii chiar în propria locuință. Nu-și poate reveni din șoc, mai ales că se putea întâmpla o tragedie din cauza unei neatenții, după cum mărturisește chiar ea.

O vedetă din România și-a văzut moartea cu ochii

O divă a frumuseții din showbiz-ul autohton a tras o spaimă de zile mari, după ce a fost la un pas de-o tragedie. Pe fondul unor momente de neatenție, artista a crezut că i-a venit sfârșitul. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Bianca Brad a trecut recent prin momente de groază din cauza unei neatenții. Vedeta a povestit cu lux de amănunte în mediul online cum era să moară la 52 de ani. Totul a pornit de la câteva picături orale, pe care le-a administrat în mod greșit. Blondina nu a fost atentă o secundă la ce face, moment în care s-a declanșat calvarul.

„Azi noapte era să mor! Efectiv mi-am văzut moartea cu ochii… o moarte stupidă cauzată (aparent) de neatenția/prostia mea… Cum? Păi… pe la miezul nopții mi-a venit să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic – lucru pe care, de-a lungul anilor, l-am făcut de nenumărate ori, fără absolut nicio problemă… este adevărat că nu la miezul nopții.

Nu am direcționat picăturile ca de obicei – pe limbă, câteva ajungând direct în gât! Moment în care…STOP CADRU!!! – traheea s-a „închis” instantaneu și nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL! M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nicio șansă! Nimic! Nada!”, a dezvăluit Bianca Brad pe rețelele de socializare.

Actrița a acționat rapid

Din fericire, fosta Miss România a acționat rapid, pentru a se salva. Actrița a povestit că s-a dus la congelator, a luat puțină înghețată pe care și-a pus-o pe limbă. Apoi a luat din frigider o sticlă de apă rece pe care și-a pus-o pe gât, în zona în care simțea blocajul.

„Rotițele au început să mi se învârtă, căutând o soluție, știam că în astfel de situații trebuie acționat urgent. Am zburat spre congelator, mi-am pus pe limbă puțină înghețată, pe care am râcâit-o cu degetele dintr-o cutie, am luat apoi din frigider o sticlă de apă rece pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în zona în care simțeam blocajul, și mă concentram pe firicelul de aer care intra cu greeeu, printre rafale de tuse.

Mă gândeam la ce mod stupid de a muri și cum ar fi să mă găsească ai mei a doua zi dimineața căzută, cu gura căscată, lângă congelatorul larg deschis, cu sticla de apă și cutia de înghețată lângă mine”, a mai scris Bianca Brad.

O experiență șocantă pe care Bianca Brad nu crede că o va uita

În cele din urmă, Bianca a reușit să-și regleze respirația. Însă, din cauza tusei, s-a ales cu gâtul iritat. Vedeta speră ca această experiență să fie o lecție de viață pentru ea și urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

„Cu chiu cu vai, am reușit să-mi reglez respirația, dar de la atâta tuse, am rămas cu gâtul iritat – o senzație neplăcută care sper să îmi treacă repede…spre deosebire de amintirea acestei experiente șocante pe care nu cred că o voi putea uita…

Am ales să scriu aici despre aceasta experiență terifiantă, ca o eventuală sursă de inspirație…lecție…”, a completat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI