A devenit tătic pentru a doua oară! Soția actorului a făcut marele anunț: ”Dominique Maria”

A devenit tătic pentru a doua oară! Soția actorului a făcut marele anunț: ”Dominique Maria”
A devenit tatic pentru a doua oara Sotia actorului a facut marele anunt

Un actor român este în culmea fericirii! A devenit tătic pentru a doua oară. Soția acestuia a publicat primele poze cu bebelușul, spre bucuria fanilor din mediul online. Acasă mai au o fetiță care abia așteaptă să cunoască noul membru al familiei.

Un actor român și-a mărit familia. A devenit din nou tătic

Recent, un actor ce făcea furori în telenovelele românești a devenit din nou tătic. Vestea a fost dată de soția lui pe rețelele de socializare, care s-a pozat cu nou-născutul în brațe.

Cunoscut pentru telenovela românească „Inimă de țigan”, actorul Denis Ștefan este un bărbat împlinit. Are o soție tânără și frumoasă, cunoscută publicului din România din perioada în care dansa la Cronica Cârcotașilor, de la Prima TV, și doi copii. Vineri, 3 septembrie, familia lor s-a mărit cu încă un membru. Cristina a adus pe lume a doua fetiță. Anunţul a fost făcut chiar de fosta Bebelușă pe reţelele de socializare.

Mesaj emoționant postat de soția actorului

Cristina Ştefan le-a împărtășit fanilor de pe Instagram că a născut o fetiță. Tânăra mămică a imortalizat momentul în care îşi ţinea fetiţa în braţe şi a publicat-o în mediul online. De asemenea, soția lui Denis Ștefan a dezvăluit şi numele bebelușei: Dominique Maria.

„Vineri, 03.09.2021, a venit pe lume a doua minune în viața noastră, Dominique Maria. Suntem binecuvântați! Abia așteptăm să ajungem acasă la tati și Delia. Mulțumim pentru fiecare gând bun!”, a fost mesajul Cristinei prin care a anunțat că a născut.

Denis Ștefan a reacționat la postarea soției sale cu un mesaj emoţionant: „Vă iubesc”.

Își doreau încă un copil

Denis și Cristina Ștefan își doreau al doilea copil, în ideea că Delia Maria va avea o surioară cu care să se joace.

„(…) A căzut din pat, dar nu plânge. Chiar acum câteva luni a căzut din pat, dar nu am auzit-o. M-am trezit şi nu ştiam unde e Delia. Când mă uit, era pe pernă, lângă pat, dormea. Îi place să danseze. Da, ne gândim şi lucrăm şi… Doamne ajută! Sunt şi nu mai vreau să treacă foarte mult timp pentru că apoi te obişnuieşti cu binele”, dezvăluia mai demult soţia lui Denis Ştefan.

„Vrem să îi oferim o surioară cât mai repede. Nu ne dorim să treacă timpul, pentru că ne obişnuim cu binele şi apoi e mai greu. Lucrăm la asta şi sperăm să se întâmple curând”, a continuat Cristina.

Imediat a fost completată de Denis Ștefan.

„La al doilea e întotdeauna mai uşor. Toţi prietenii spun asta”, a spus actorul la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI