Vedeta din România care se căsătorește, în sfârșit, după 10 ani de relație cu iubitul ei

Vedeta din România care se căsătorește, în sfârșit, după 10 ani de relație cu iubitul ei
Vedeta din Romania care se casatoreste, in sfarsit, dupa 10 ani de relatie cu iubitul ei

Nuntă mare în showbizul românesc! După un deceniu de poveste de iubire, una dintre cele mai cunoscute artiste din România se căsătorește. Cine este bărbatul care o va duce în fața altarului pe frumoasa blondină. Fanii s-au îngrămădit să îi felicite.

Vedeta din România care se căsătorește, în sfârșit, după 10 ani de relație cu iubitul ei

Emilia Ghinescu are tot ce-și poate dori: o carieră fulminantă, milioane de fani în toate colțurile țării și o familie împlinită. După un mariaj ratat, frumoasa artistă de muzică populară va face cununia civilă. Cântăreața și partenerul ei Sebi Albăstroiu vor face nunta în toamnă și își doresc să organizeze un eveniment restrâns:

„În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e. Ne dorim o petrecere restrânsă, cu rudele și familia. Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare. Aș vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă, ci să avem un bufet suedez.

Eu iubesc peștele, fructele de mare. Cred însă că la mare avem și locația, nașii noștri au un hotel acolo. Nașii vor fi Nicoleta și Ioan Niculae. Am rezonat cu ei și ei cu noi și suntem lângă dânșii de atâția ani. Și la bine, și la rău. Nu o să am o rochie de prințesă, că am 43 de ani. Nu mai pare potrivită”, a declarat Emilia Ghinescu despre planurile ei de nuntă, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Unde va pleca Emilia Ghinescu în luna de miere

Emilia Ghinescu a mărturisit că ea și iubitul ei se înțeleg mai bine ca niciodată și sunt convinși că sunt suflete-pereche. Deși artista a fost cerută în căsătorie nu o dată, ci de două ori până acum de către bărbatul care i-a furat inima. Solista abia așteaptă să plece în luna de miere, pentru care va opta pentru o destinație exotică precum Bali sau insulele Maldive.

„Noi nu avem nici cununia civilă. Nu știe nimeni asta. M-a cerut de 2 ori, am două inele și îl aștept pe al treilea. Aș vrea în luna de miere să merg undeva cu apă, gen Maldive, Bali”, a completat cântăreața la Exclusiv VIP.

Emilia Ghinescu nu este la prima căsnicie. Cântăreața de muzică populară a mai fost căsătorită în trecut, relație din care au rezultat doi copii, un băiat și o fată. Rodul iubirii dintrea ea și actualul său logodnic este micuța Anastasia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI