13 nov. 2023 | 18:09

Vedeta din România care nu mai doarme de 4 ani cu soțul ei în pat. I-a spus totul Ilincăi Vandici

Monden
Vedeta din România care nu mai doarme de 4 ani cu soțul ei în pat. I-a spus totul Ilincăi Vandici
Ilinca Vandici, moderatoare Podcast

Diana Dumitrescu a fost invitata Ilincăi Vandici în cadrul podcastului #teascult, acolo unde frumoasa actriță a făcut dezvăluiri incendiare despre viața sa personală, cât și despre cum au decurs lucrurile în căsnicia sa și a lui Alin Boroi după apariția băiețelului lor. Ce i-a fost cel mai greu Dianei, în primii ani de actorie? A recunoscut tot!

Diana Dumitrescu, despre momentele grele din primii ani de cinematografie

Actrița și prezentatoarea Diana Dumitrescu a dezvăluit latura sa autentică și provocările întâmpinate în lumea telenovelelor într-un episod captivant al podcastului condus de Ilinca Vandici.

Într-o discuție sinceră, actrița a împărtășit experiența sa personală, vorbind despre momentul dificil în care, până la vârsta de 30 de ani, s-a simțit pierdută și a căutat să se regăsească într-o industrie care a implicat interpretarea personajelor complexe din telenovele.

La acel moment, Diana Dumitrescu ajunsese să nu mai știe cine este ea cu adevărat și care sunt rolurile pe care le interpretează, de fapt.

„Până am împlinit 30 de ani s-au schimbat multe, dar aveam atunci o perioadă în care simțeam că nu mă cunosc, că nu știu ce vreau, nu mai știam cine sunt. Când interpretam personaje din telenovele mă pierdeam, filam același rol 10 luni de exemplu, ajungeai să te confunzi cu personajul respectiv.

Trăirile personajului ți le atribuiai tu, pentru o persoana fără prea multă experiență, aveam doar câțiva ani de telenovele, mi-a fost foarte greu”, a mărturisit Diana Dumitrescu, ilustrând vulnerabilitatea din spatele imaginii publice.

În căutarea sa personală, Diana Dumitrescu a găsit sprijin într-un profesor dedicat, care a oferit exerciții pentru a-i facilita regăsirea. Totodată, implicarea sa în vlogging și relația cu comunitatea online au avut un impact pozitiv asupra procesului său de auto-descoperire.

„Vlogg-ul meu m-a ajutat mult, faptul că scriam, vorbeam mult cu comunitatea mea. Prin asta mi-am dat seama cine sunt cu adevărat, scrisul e foarte terapeutic, mai ales dacă îți place”, a concluzionat Dumitrescu.

VEZI ȘI: Transformarea incredibilă prin care a trecut Diana Dumitrescu. Cum arată acum celebra blondină, nu o mai recunoști FOTO EXCLUSIV

”Copilul e pe primul plan”

Actrița Diana Dumitrescu a dezvăluit detalii intime despre povestea ei de dragoste, marcată de dorința de a deveni părinți și de obstacolele depășite în calea împlinirii acestui vis.

În cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici, Diana Dumitrescu a împărtășit momente emoționante, recunoscând că în ciuda unor momente dificile, relația cu soțul său Alin a fost întotdeauna una profundă și puternică. Diana a povestit că, după teama că nu va putea deveni mamă, Carol, fiul ei, a devenit cel mai important din viața ei, fiind urmat de ea și de soțul ei.

”Nu mă pot pune pe mine pe primul plan, copilul e pe primul plan, după sunt eu, apoi soțul meu, relația dintre noi doi. A fost o minune de la Dumnezeu, Dumnezeu ni le așează când trebuie, te încearcă până când zice gata. Și Alin își dorea un copil, deși mie nu mi se părea că e îndrăgostit de mine, el vorbea de copii.

Eu i-am zis la un moment dat că e evident că am probleme mari, i-am zis că are două variante, ori rămâne cu mine și încercăm ori găsește altă fată. Am făcut o stimulare ovariană și nu a avut niciun rezultat, apoi peste un an Alin mi-a zis să ne căsătorim, apoi să facem și fertilizarea. Ne-am căsătorit, urma în februarie să facem fertilizarea, în ianuarie am aflat că sunt însărcinată”, a mai povestit Diana.

CITEȘTE ȘI: Diana Dumitrescu împlinește 39 de ani. Cum a reacționat soțul când a văzut ce cadou și-a cumpărat de ziua ei VIDEO EXCLUSIV

”Eu și șoțul nu mai dormim în același pat”

Diana Dumitrescu a povestit despre toate transformările pe care cuplul le-a suferit după apariția băiețelului ei, Carol. În timp ce ea l-a pus pe acesta pe primul plan, pentru soțul ei, Alin, Diana era încă pe primul loc.

”Ne-a luat doi ani să înțelegem că nu mai avem cum să fim ca înainte, să stăm până când vrem, să plecăm și să zicem că ne întoarcem noi când o fi. A fost grea trecerea asta de la cuplul nebun cu viață activă, la rutină.

El a înțeles foarte greu care e rolul lui, el avea grijă de mine, nu de copil, avea grijă de mine mai întâi, iar eu de copil. El a fost după mine, el știa că, copilul e bine pentru că sunt eu bine.”, a povestit artista.

CITEȘTE ȘI: De ce a renunțat Diana Dumitrescu la diete. A avut câțiva ani de chin VIDEO EXCLUSIV

În ciuda încercărilor nenumărate de a renunța la dormitul în pat cu băiețelul, acest lucru nu s-a putut întâmpla până acum, astfel că Diana nu doarme nici după 4 ani împreună cu soțul ei, lucru care a influențat puțin relația celor doi.

” La un moment dat ajunsesem o moară stricată, îi ziceam ce nu aveam voie să facem, dar când Carol a împlinit un an nu a mai vrut să doarmă singur, am făcut cu rândul, până când s-a îmbolnăvit copilul am dormit eu.

Eu dorm și acum cu el, are 4 ani. Lucrurile nu s-au așezat cum a vrut Alin, am încercat să fac această trecere de mai multe ori dar copilul se trezește noaptea și zice că sunt invizibilă. Am încercat să îl las singur două nopți, dar nu a mers.  Ăsta cred că e singurul minus, că eu și soțul nu dormim în același pat. Evident că lucrurile nu mai merg în același ritm.”, a mai zis Diana.

Urmărește podcastul în care a fost invitată Diana Dumitrescu:

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
A murit un celebru actor din Game of Thrones. Nu s-a mai putut face nimic
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic: O nenorocire foarte mare
Capital.ro
Supermarketul din România care îţi dă 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Data până la care e valabilă promoția
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro