De ce a renunțat Diana Dumitrescu la diete. A avut câțiva ani de chin VIDEO EXCLUSIV

De ce a renunțat Diana Dumitrescu la diete. A avut câțiva ani de chin VIDEO EXCLUSIV
De ce a renunțat Diana Dumitrescu la diete. Ce a dezvăluit actrița în vârstă de 39 de ani în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Diana Dumitrescu (39 de ani) a defilat, zilele trecute, pentru tânărul creator de modă Denis Predescu, în cadrul evenimentului Soirees de la Mode 29, organizat de Alin Gălățescu. Actrița a etalat o rochie roșie, îndrăzneață, cu care a atras toate privirile. În exclusivitate pentru Playtech Știri, vedeta a mărturisit că, după ani în care a ținut diete, nu vrea să mai audă de ele. Își iubește corpul așa cum este și vrea să ducă o viață normală. De ce a renunțat Diana Dumitrescu la diete.

Diana a defilat pe podiumul de modă într-o rochie sexy

Diana Dumitrescu a urcat pe podium pentru designerul Denis Predescu, fiind admirată pentru ținuta vestimentară, dar și pentru modul în care arată:

„Am defilat pentru Denis Predescu, a fost una dintre cele mai piperate experiențe pentru că am avut o rochie destul de decoltată în zona aceasta. Am purtat o rochie foarte îndrăzneață. Dacă eram obișnuită cu decolteurile din partea de sus sau cu fuste mini, de data asta rochia a fost decoltată pe zona inghinală foarte tare și am avut un pic de emoții, ca să spun drept, pentru că era cumva… Aproape de 40 parcă nu îți mai vine așa să te expui, hai că la plajă mai e cum mai e, așa, pe scenă, dar cum să zic atitudinea contează și cred că am atras privirile în sus, nu în jos, ceea ce e un lucru foarte bun”.

Nu are un soț monden

La eveniment, Diana Dumitrescu nu l-a avut alături pe partenerul ei de viață, Alin Boroi. Pentru că nu este un tip monden, actrița s-a obișnuit să fie susținută de tatăl fiului său doar la spectacolele de teatru, unde îi este spectator fidel.

„Prietenii pe care i-am invitat personal nu au putut să vină, soțul meu nu a venit, nici nu prea îl chem la genul acesta de evenimente pentru că nu sunt pe placul lui. Vine și mă vede la teatru sau mă susține în alte lucruri, dar asta (n.r. modelling-ul) pentru mine este un hobby, o plăcere. Am venit special pentru Denis să îl susțin pentru că este un designer foarte talentat, este un artist desăvârșit și avem niște planuri împreună să facem niște concepte, niște filmulețe puțin mai îndrăznețe și mai artistice și mai dramatice, așa diferite puțin și evident și pentru domnul Alin Gălățescu care organizează de foarte mult timp Soirees de la Mode. Admir ceea ce face aici, pentru că această experiență este o șansă pentru toți tinerii designeri și nu numai, este o șansă și pentru designerii consacrați de a epata în artistic”, ne-a spus actrița.

De ce a renunțat Diana Dumitrescu la diete

Diana Dumitrescu și Alin Boroi au împreună un băiat, Carol, în vârstă de 3 ani, care le-a schimbat radical prioritățile în viață. În ultimii ani, actrița s-a preocupat să revină la formele de odinioară și a recurs la diverse diete, ajungând chiar și la nutriționist. A obținut rezultate și chiar a fost entuziasmată de greutatea pe care i-o indica acul cântarului. Sătulă de restricții alimentare, actrița își dorește să ducă o viață normală, așa că a decis să pună punct dietelor:

„Nu. Am obosit sincer. Mi-am dorit foarte tare să mai slăbesc și am slăbit cu ajutorul Ancăi, am rămas la aceleași kilograme, aș vrea să mai slăbesc, dar nu mai vreau să mai țin dietă, nu mai pot după atâția ani de diete. Așa că mă mulțumesc cu trupul meu, cu burtica mea, cu colăceii mei, cu celulita mea.

Citește și: Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină în fața casei: ‘O dobitoacă’. A venit și Poliția

Mi-a dat de mâncare acest trup atâția ani, jucând prin toate telenovelele și defilând și fiind subțirică, nu mai vreau. Deci mă iubesc așa cum sunt. Soțul meu mă iubește și îmi spune în fiecare zi că sunt frumoasă și când sunt îmbrăcată și când sunt dezbrăcată. Așa că nu văd de ce să mă chinuiesc, de ce să-mi chinuiesc sufletul”, a declarat, pentru Playtech Știri, Diana Dumitrescu.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Playtech.ro și pe