Diana Dumitrescu împlinește 39 de ani. Cum a reacționat soțul când a văzut ce cadou și-a cumpărat de ziua ei VIDEO EXCLUSIV

Diana Dumitrescu împlinește 39 de ani. Cum a reacționat soțul când a văzut ce cadou și-a cumpărat de ziua ei VIDEO EXCLUSIV
Diana Dumitrescu a împlinit 39 de ani.

Diana Dumitrescu încheie luna septembrie cu ziua ei de naștere, fiind ultima din seria de aniversări din familie. Evenimentele importante și mulți dintre oamenii dragi sufletului ei sunt născuți în prima lună de toamnă. Anul acesta, îndrăgita actriță și-a cumpărat în avans cadoul de ziua ei. “Mi-am cumpărat un serviciu de masă, de aceea soțul meu zice că am îmbătrânit rău de tot”, a povestit, pentru Impact.ro, Diana Dumitrescu despre reacția partenerului său de viață când a văzut darul ales de ea.

Diana Dumitrescu se sărbătorește: zi de naștere alături de prieteni

Diana Dumitrescu împlinește mâine 39 de ani și va celebra ziua de naștere acasă, alături de familie și prietenii apropiați. Ideea de a organiza o întâlnire cu oamenii dragi i-a venit după ce și-a ales cadoul pentru ziua ei.

,,Nu o să fie o petrecere foarte mare, am invitat câțiva prieteni, o să fie ceva foarte intim. Fac doar 29 de ani (n.r. 39) și o să fac petrecere probabil mai mare când o să schimb prefixul la anul”, a declarat, pentru playtech.ro, Diana Dumitrescu.

Diana și Alin au aniversat 4 ani de căsătorie

Septembrie este o lună specială pentru Diana Dumitrescu. Pe lângă ziua ei de naștere, ea s-a căsătorit în această lună, dar a și devenit, pentru prima dată, mamă.

,,A fost ziua lui Carol, am sărbătorit căsnicia pe 15 și pe 16 septembrie, avem două zile în care ne sărbătorim eu și Alin. Urmează ziua mea de naștere, iar pe parcursul lunii septembrie am mai sărbătorit și alte zile de naștere: a unchiului, a verișoarei, a surorii mele și tot în septembrie era născut și tata, Dumnezeu să-l ierte!”, a adăugat actrița.

Anula cesta, Diana și Alin nu au marcat cei 4 ani de când sunt soț și soție printr-o escapadă romantică, dar au în plan o mică ieșire la sfârșit de săptămână. Rămâne doar ca ei să își sincronizeze programele.

,,Am sărbătorit 4 ani de căsătorie, anul acesta nu am apucat încă să plecăm undeva. Obișnuiam să plecăm, mie îmi este foarte greu acum, Carol a crescut și deja își exprimă foarte clar emoțiile și dorințele.

Și mie îmi este foarte greu să plec fără el, dar plănuim o escapadă vineri, sâmbătă, duminică undeva, dar nu știu când exact, pentru că Alin are treabă mult și este ocupat și eu la fel”, a precizat ea.

Diana Dumitrescu și-a cumpărat cadou de ziua ei un serviciu de masă

Pentru că din copilărie are ritualul de punere a mesei și face cu plăcere acest lucru, sărbătoritei i-au plăcut în mod special anumite obiecte, așa că și le-a luat.

,,Îți spun ce mi-am cumpărat cadou de ziua mea: un serviciu de masă, de aceea soțul meu zice că am îmbătrânit rău de tot!”, ne-a povestit râzând Diana despre reacția soțului când a văzut ce a ales. “Am găsit un serviciu de masă foarte frumos, frumos pentru mine, nu cred că este chiar pe gustul tuturor

. Sunt niște farfurii din ceramică, care sunt decorate cu usturoi, cu măsline, cu rozmarin în stil italienesc și mi-au plăcut foarte tare. Pornind de la acest serviciu, a venit și ideea acestei zile petrecute acasă, pentru că vreau să fac o masă pe care să o decorez așa cum îmi place.

Asta cu masa o aveam de mică, de când eram copil. De sărbători întotdeauna eu puneam masa. Era plăcerea mea cea mai mare. Și acum se numește tablescaping , există și concept în 2022 despre așa ceva”, a declarat, pentru Impact.ro, Diana Dumitrescu.

Ce își dorește de ziua sa?

De ziua ei, actrița nu vrea ceva anume, așa că rămâne de văzut cu ce o va surprinde partenerul de viață. “Îmi doresc în primul rând să fim sănătoși toți, tocmai am trecut printr-un episod de boală cu Carol, de-astea de-ale copilăriei, și este foarte greu cu un copil mic bolnav în casă. Îmi doresc sănătate pentru familia mea”, a adăugat ea.

Și pentru că maternitatea îi priește și Carol le-a completat viața, Diana și Alin mai au în plan încă un moștenitor: “Ne dorim amândoi foarte mult încă un copil, dacă ne ajută Dumnezeu și se întâmplă, Doamnă ajută!”, ne-a spus ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe