12 mai 2021 | 16:35

Vedeta din România care a slăbit la 3 săptămâni de la naștere. Care e secretul siluetei sale, de fapt

Monden
Vedeta din România care a slăbit la 3 săptămâni de la naștere. Care e secretul siluetei sale, de fapt
O vedetă de la noi, silueta perfectă la doar trei săptămâni de când a născut

Una din femeile râvnite din România a reușit să slăbească într-un mod miraculos după naștere. Aceasta arată impecabil la doar trei săptămâni de când și-a strâns pentru prima oară copilul în brațe. Cum a reușit să se întoarcă la silueta de odinioară?

Vedetă din România, siluetă perfectă la 3 săptămâni de când a născut

Cunoscutul model a surprins pe toată lumea cu anunțul sarcinii, ulterior și mai multe întrebări au venit în dreptul modului în care a reușit să se mențină. Aceasta a susținut că era conștientă că nu mai are 20 de ani și că sarcina a fost cu mult mai atent privită ca evoluție, dar și în timpul revenirii sale.

Claudia a postat fiecare masă din timpul acesta pentru a le arăta femeilor că se poate menține un regim alimentar echilibrat în perioada cu pricina. Rezultatele au venit și ele, pentru că femeia a reușit să acumuleze doar 7 kilograme pe care le-a dat jos extrem de repede.

Acum, la trei săptămâni de când a născut, Claudia se simte și arată excelent și e chiar puțin mai slabă decât înainte să rămână gravidă: “Este ceva cu totul nou și sunt foarte fericită și foarte obosită în același timp, dar e ceva la care m-am așteptat.

Nu mă surprinde nimic pentru că mă așteptam să se schimbe viața mea total, să dorm iepurește din două în două ore. Aici intervine și instinctul, e incredibil ce se întâmplă. Nu e ceva revoluționar. Când mai auzeam mămici povestindu-mi, mă uitam…dar nu înțelegeam. ” 

„Totul e pe viteză, eu nu mai sunt prioritatea. Totul se rezumă la Sofia! Alăptez acum și este un pic mai greu noaptea, mai ales că e foarte activă noaptea. Încerc să mă adaptez eu la programul ei și să nu mă stresez.

Mă ajută mama mea care și acum e cu cea mică. Baza sunt eu oricum! Are trăsături foarte frumoase, normal să o văd cel mai frumos copil. Mi se pare că seamănă cu mine, cu tatăl meu, dar oricum când sunt mici toți seamănă. Din ce în ce mai tare văd că are mai multă energie”, a detaliat vedeta care le-a fost de mare ajutor unor mămici.

Care e secretul?

„Multe fete îmi scriu și mă bucur că pot să le ajut. La trei săptămâni de la naștere am chiar mai puțin cu câteva sute de grame decât înainte. Secretul e stilul de viață sănătos pe care l-am avut cu mult timp înainte să rămân însărcinată și pe care l-am menținut.

Eu mâncam cam tot ce trebuie să mănânc pe parcursul sarcinii, ca dovadă se poate și la o vârstă anume, că până la urmă am 39 de ani, să îți revii repede. Mă ajută și geneticul, nu zic nu. Nu am luat multe kilograme în sarcină, m-am recuperat foarte repede și faptul că mi-am revenit la ce aveam înainte a fost un stres în minus. A venit (n.r. Sofia) exact când trebuia, pentru că acum am și maturitatea necesară. Nimic nu e întâmplător!”
Claudia Neghină (Sursa: emisiune La Măruță)

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro