Primele imagini cu Claudia Neghina după ce a născut. Fetița este sănătoasă tun

Claudia Neghină a devenit mămică și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și deja le-a arătat fanilor prima fotografie cu ea.

Primele imagini cu Claudia Neghina după ce a născut

Claudia Neghină trece prin cea mai frumoasă clipă din viața ei. Vedeta a născut o fetiță perfectă și a împărtășit bucuria cu fanii ei.

Micuța a venit pe lume astăzi dimineața, ora 8:00. Claudia Neghină știe și cum o va chema pe prințesa ei: Sofia.

„Cea mai frumoasă zi din viața mea: astăzi, la 8:00, a venit pe lume prințesa mea, Sofia! Nu există cuvinte să descriu ceea ce simt, efectiv nu m-aș dezlipi de ea…și sentimentul este reciproc! Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele gânduri, suntem bine și sănătoase amândouă’, a scris ea pe Instagram.

Vedeta a făcut anunțul că este însărcinată în urmă cu trei luni. Ea a spus la Vorbește Lumea că așteaptă o fetiță.

Și-a dat seamă la jumătatea sarcinii că este gravidă

Ea a mai spus că nu a știut în prima jumătate a sarcinii că este gravidă. Credea că a avut probleme hormonale, însă și-a dat seama că nu e vorba de asta când, deși făcea sport, continua să se îngrașe.

„Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor. Făceam yoga, mult sport. Am observat că au început să se acopere pătrățelele’, a povestit modelul.

Aflată la o ședință foto, o prietenă i-a sugerat că ar putea fi gravidă. Fără să mai stea pe gânduri, Claudia Neghină a mers la control și a aflat că va deveni mămică.

„Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o certitudine, am avut nevoia de o schimbare. Am cerut universului să mi se întâmple ceva, dar nu am avut nicio pretenție. (…) De multe ori, viața cumva îți trimite ce ai nevoie când ai nevoie. (…) Mama s-a bucurat foarte mult. Tata a murit la sfârșitul anului trecut. (…)’, a mai povestit vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI