23 sept. 2022 | 08:51

Vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune. Colegii nu l-au susţinut deloc: „Sunt vulcanic”

Monden
Vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune. Colegii nu l-au susţinut deloc: „Sunt vulcanic”
Vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune

Care este vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune. Colegii nu l-au susținut deloc. Vedeta a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă nu toată lumea a primit cu tristețe vestea plecării lui.

Vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune

În ediția de ieri a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Răzvan Botezatu și-a luat rămas bun de la o parte dintre colegii din emisiune. El este prima celebritate din acest show care s-a predat. El a intrat în diverse conflicte cu ceilalți concurenți lui, iar asta l-a făcut să cedeze și să strice ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

„Eu tac, încerc să nu mă mai cert cu ei…dar îți dai seama tac, tac, dar lasă-mă… că eu sunt vulcanic, sunt Berbec, adică mie nu trebuie să îmi dai foc de prea multe ori, că o iau razna”, a spus Răzvan Botezatu.

Imediat, Cabral și Adela Popescu au anunțat plecarea acestuia, iar pe ultima sută de metri, Răzvan Botezatu a mai reușit să creeze o controversă, refuzând să își ia rămas bun de la o parte dintre colegi.

„Vă iubesc! Nu cădeți ca mine. La mine a fost mai greu. Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi.

Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic… Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pâmânt”, a spus Răzvan Botezatu.

Cristi Mitrea, fericit de plecarea lui Răzvan Botezatu din emisiune

Bia Khalifa a rămas indiferentă la această situație, dar a precizat că este bucuroasă pentru Lidia Buble că a rămas fără prietenul ei.

„M-am bucurat foarte tare că am văzut-o pe Lidia singură, dar asta e soarta. Am fost indiferentă”,  a spus Bia Khalifa.

Cel mai fericit dintre toți a fost Cristi Mitrea. Cei doi au avut tot felul de divergențe, motiv pentru care a făcut tot posibilul să urgenteze plecarea lui Răzvan Botezatu.

„Du-te tare. Du-te de unde ai venit. Eu mă simt bine că a plecat ăsta care îmi aducea energie proastă și mă bucur că în mare parte mi se datorează această plecare”, a spus Cristi Mitrea cu zâmbetul pe buze.

De altfel, Cristi Mitrea consideră că Răzvan Botezatu stârnea scandaluri fără motiv și le îngreuna viața în junglă.

„Prefer lacul ăla de un milion de ori decât unul ca el. Dacă nu este în lumina reflectoarelor, moare încet”, a mai spus Cristi Mitrea despre Răzvan Botezatu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro