Vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune. Colegii nu l-au susţinut deloc: „Sunt vulcanic”

Vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune. Colegii nu l-au susţinut deloc: „Sunt vulcanic”
Vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune

Care este vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune. Colegii nu l-au susținut deloc. Vedeta a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă nu toată lumea a primit cu tristețe vestea plecării lui.

Vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune

În ediția de ieri a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Răzvan Botezatu și-a luat rămas bun de la o parte dintre colegii din emisiune. El este prima celebritate din acest show care s-a predat. El a intrat în diverse conflicte cu ceilalți concurenți lui, iar asta l-a făcut să cedeze și să strice ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

„Eu tac, încerc să nu mă mai cert cu ei…dar îți dai seama tac, tac, dar lasă-mă… că eu sunt vulcanic, sunt Berbec, adică mie nu trebuie să îmi dai foc de prea multe ori, că o iau razna”, a spus Răzvan Botezatu.

Imediat, Cabral și Adela Popescu au anunțat plecarea acestuia, iar pe ultima sută de metri, Răzvan Botezatu a mai reușit să creeze o controversă, refuzând să își ia rămas bun de la o parte dintre colegi.

„Vă iubesc! Nu cădeți ca mine. La mine a fost mai greu. Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi.

Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic… Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pâmânt”, a spus Răzvan Botezatu.

Cristi Mitrea, fericit de plecarea lui Răzvan Botezatu din emisiune

Bia Khalifa a rămas indiferentă la această situație, dar a precizat că este bucuroasă pentru Lidia Buble că a rămas fără prietenul ei.

„M-am bucurat foarte tare că am văzut-o pe Lidia singură, dar asta e soarta. Am fost indiferentă”,  a spus Bia Khalifa.

Cel mai fericit dintre toți a fost Cristi Mitrea. Cei doi au avut tot felul de divergențe, motiv pentru care a făcut tot posibilul să urgenteze plecarea lui Răzvan Botezatu.

„Du-te tare. Du-te de unde ai venit. Eu mă simt bine că a plecat ăsta care îmi aducea energie proastă și mă bucur că în mare parte mi se datorează această plecare”, a spus Cristi Mitrea cu zâmbetul pe buze.

De altfel, Cristi Mitrea consideră că Răzvan Botezatu stârnea scandaluri fără motiv și le îngreuna viața în junglă.

„Prefer lacul ăla de un milion de ori decât unul ca el. Dacă nu este în lumina reflectoarelor, moare încet”, a mai spus Cristi Mitrea despre Răzvan Botezatu.