Cel mai mare regret pe care îl are Adela Popescu. Vedeta Pro TV a făcut o dezvăluire emoționantă

Cel mai mare regret pe care îl are Adela Popescu. Vedeta Pro TV a făcut o dezvăluire emoționantă
Care este cel mai mare regret al Adelei Popescu

La 35 de ani, Adela Popescu se consideră o femeie mulțumită și împlinită, atât în carieră, cât și în viața personală. Prezentatoarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” este fericită alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și cei trei băieți ai lor, Adrian, Andrei și Alexandru. Care este, însă, cel mai mare regret al blondinei.

Care este cel mai mare vis al Adelei Popescu

Are o carieră extraordinară în domeniul televiziunii și o familie fericită și unită. Cu toate acestea, Adela Popescu mărturisește că are și anumite regrete, ca orice alt om.

Prezentatoarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate Revistei VIVA despre cea mai mare dorință a sa precum și despre lucrurile pe care le-ar fi schimbat, dacă ar fi putut.

Adela Popescu și Radu Vâlcan adoră să călătorească, deși actrița se teme de zborul cu avionul. Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că și-ar dori să-și poată permite să locuiască, o dată la două luni, într-o altă țară, în special în statele nordice din Europa.

„Sunt fericită că trăiesc în România, însă visul meu este ca, la un moment dat, să ne putem permite să ne mutăm câte două luni în altă țară. Sunt curioasă cum este în țările nordice.”, a spus diva pentru viva.ro.

Adela Popescu, despre cel mai mare regret al ei

Adela Popescu este o mamă devotată și o soție extrem de loială, motiv pentru care momentul ei de fericire majoră este acela în care ia micul dejun alături de cei mai importanți bărbați din viața sa, cei trei copii și soțul ei, Radu Vâlcan.

„Micul dejun cu băieții. Este foarte frumoasă atmosfera aceea când sunt de-abia treziți și au chef de joacă.

Să stau singură pe canapea cu o cafea și ceva de mâncare și să mă uit la un serial pe Netflix. Să fiu pe o străduță mică din Italia, unde eu și Radu să bem un prosecco și să ne uităm la oamenii care trec pe lângă noi.”

Ca orice alt om, Adela Popescu are și anumite regrete. Deși este o persoană extrem de veselă și optimistă, vedeta PRO TV a mărturisit că și-ar fi dorit să-i fi înregistrat mai mult pe regretații ei bunici, de care îi este dor în fiecare zi.

„Că nu i-am filmat mai mult pe bunicii mei. Am petrecut foarte mult timp cu ei, dar mi-ar fi plăcut să am mai multe imprimări video cu ei.”, a completat vedeta pentru sursa citată.