Sișu a spus tot adevărul despre relația cu Bia Khalifa. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

Sișu a spus tot adevărul despre relația cu Bia Khalifa. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt
Sișu a spus tot adevărul despre relația cu Bia Khalifa

Tudor Sișu a spus adevărul despre relația cu Bia Khalifa, controversata concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce a dezvăluit „jumătatea lui Puya”, despre blondină, după ce vreme de aproximativ un an, aceasta se lăudă în spațiul media cu povestea de iubire dintre ea și celebrul rapper.

Sișu a spus tot adevărul despre relația cu Bia Khalifa

Tudor Sișu a spus adevărul despre ce anume se întâmplă între el și Bia Khalifa, iar adevărul este că… nimic, adică nimic în sensul amoros pe care l-a promovat Bia Khalifa în spațiul public. Artistul susține că ei nu au format niciodată un cuplu, iar că declarațiile făcute de ea au fost doar pentru a atinge atenția presei.

„E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu. E ea nebună, face d-astea, agitații d-astea că a văzut că pune presa botu′ și face ea de nebună așa.

Dar nu am eu treabă cu chestia asta, îți dai seama, nu. Are 20 de ani, e nebună, eu am 45 de ani. E sora noastră, vine la studio, e prietena noastră, îți dai seama, o cunoaștem, știm care e treaba cu ea”, a declarat Tudor Sișu, pentru cancan.ro. 

„Ea nu e un model pentru tineri”

În plus, Tudor Sișu susține că, în activitatea ei de „influencer”, Bia Khalifa este mai degrabă un „bad influencer” pentru tineri și provoacă doar agitație în jurul ei.

„Se poate, nu știu, o avea, îți dai seama (n.red. șapte iubiți) dar nu împărțășesc intimități d-astea. Ce să zic, în ziua de azi, nu vezi… Bine măcar că vrea să fie femeie, asta e important, știi. Acum, na…

Ea nu e un model pentru tineri neapărat. Ea e o tipă care e impăcată cu ea, foarte dezinvoltă. Face agitație, se inflamează și îi place, că așa sunt copiii, și asta e singura chestie. N-avem nicio treabă, nu”, a mai spus Tudor Sișu, pentru sursa citată.

Bia Khalifa a devenit cunoscută prin intermediul emisiunii iUmor, de la Antena 1. Ea a prezentat un număr de roast în fața juraților. Apoi, Bia Khalifa a început să facă turul televiziunilor, fiind invitată la mai multe emisiuni de la Antena Stars, acolo unde a făcut declarații despre viața sa. În prezent, Bia Khalifa este concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, un show de la PRO TV, unde a apărut și complet goală în repetate rânduri.