Vedeta care a semnat cu Antena 1. Nimeni nu se aștepta să-l mai vadă la TV

Vedeta care a semnat cu Antena 1. Nimeni nu se aștepta să-l mai vadă la TV
Cine este vedeta care a semnat cu Antena 1

S-a aflat care este vedeta care a semnat cu Antena 1. Nimeni nu se aștepta să-l mai vadă la TV, în contextul în care, în ultimul timp, a avut probleme grave cu legea. Despre cine este vorba, cine va participa la cel mai dur show TV, vedeți în rândurile de mai jos.

Cine este prima vedetă care a semnat cu Antena 1 pentru a participa la Asia Express. Despre cine este vorba

O vedetă care a avut probleme grave cu legea a semnat cu Antena 1 pentru participarea sa la noul sezon America Express-Drumul Aurului, fostul show Asia Express. Așadar, cântărețul Puya este prima vedetă care a semnat cu postul TV pentru următorul show, scrie cancan.ro.

Astfel, Puya s-a decis să iasă din zona lui de confort şi să îşi încerce limitele fizice şi psihice în speranța câștigării marelui premiu de 30.000 de euro.

Ce reguli va trebui să respecte Puya la Asia Express

Până în marea finală însă, Puya va trebui să respecte regulile deja bine cunoscute ale Asia Express. Va avea la dispoziţie doar un dolar pe zi, va trebui să îşi găsească singur mâncare, cazare şi transport.

De asemenea, va trebui să treacă prin multe ale probe care îi vor pune cu siguranţă răbdarea la grele încercări.

Asia Express a devenit America Express-Drumul Aurului

Astfel, îndrăgitul artist se pregăteşte deja de plecare pentru că filmările noului sezon, care se va numi America Express-Drumul Aurului, vor începe luna aceasta. De asemenea, cel de-al cincilea sezon al show-ului de la Antena 1 va fi prezentat de Irina Fodor care îi va avea alături pe Oase şi Marius Damian.

Ce probleme are Puya cu legea

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, a avut de curând probleme grave cu legea. Artistul a fost oprit, în jurul prânzului, pe data de 27 aprilie, de un echipaj de la poliția Rutieră care supraveghea traficul în zona Dorobanți.
Polițiștii i-ar făcut semn cântărețului să tragă pe dreapta și l-ar fi testat cu aparatul etilotest. După ce rezultatul a ieșit zero, oamenii legii i-au cerut lui Puya, care conducea un scuter, să sufle și în DrugTest, astfel că dispozitivul a indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Puya nu a făcut nicio declarație în fața anchetatorilor

De asemenea, Dragoș Gărdescu, alias Puya, ar fi invocat dreptul la tăcere și ar fi refuzat să facă vreo declarație, după cum au anunțat atunci anchetatorii.

De asemenea, Puya a fost luat cu mașina Poliției și dus la INML pentru analize, după care a fost condus, mai departe, la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră, pentru a fi audiat în dosarul penal cu care s-a ales pe numele său.