Puya, drogat în trafic. Artistul conducea un scuter și i s-a făcut dosar penal

Puya, drogat în trafic. Artistul conducea un scuter și i s-a făcut dosar penal
Puya s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins drogat in trafic

Este șoc în showbiz după ce cântărețul Puya a fost prin drogat în trafic. Cunoscutul interpret de muzică rap/hip-hop, Puya, a fost depistat miercuri în jurul orelor 12:15, în trafic, pe B-dul Eroilor din Capitală, sub influența substanțelor stupefiante, în timp ce conducea un scuter.

Cântărețul Puya a fost prins drogat în trafic în timp ce conducea un scuter. S-a ales cu dosar penal

Cântărețul Puya a fost prins de polițiștii de la Rutieră în timp ce era drogat și conducea un scuter pe o șosea din București.

Artistul ar fi fost transportat la INML, după ce drugtestul inițial făcut de polițiștii de la Rutieră a indicat consumul de cocaină. Astfel, lui Puya i s-a întocmit un dosar penal, potrivit g4media.ro.

Testul a arătat că Puya era drogat cu cocaină

Dragoș Gărdescu, alias Puya, a fost oprit, miercuri, în jurul prânzului, de un echipaj care supraveghea traficul în zona Dorobanți.

Polițiștii i-au făcut semn lui Puya să tragă pe dreapta și l-au testat cu aparatul etilotest. După ce rezultatul a fost zero, agenții i-ar fi cerut artistului să sufle și în DrugTest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Puya, condus la poliție după efectuarea analizelor la INML

După ce a suflat și în DrugTest, Puya a fost apoi luat cu mașina Poliției și dus la INML pentru analize, după care a fost dus, în continuare, la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră, pentru a fi audiat în dosarul penal care tocmai ce fusese deschis pe numele lui.

Ajuns la sediul poliției, artistul a refuzat să facă vreo declarație, invocând dreptul la tăcere. Puya s-a ales și cu permisul suspendat, iar în funcție de analizele INML, dacă se va confirma că era drogat, Puya va fi trimis în judecată.

Comunicatul poliției

„În data de 27 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a anunțat Burigada de Poliție Rutieră.