Schimbare majoră la Asia Express. Emisiunea își schimbă numele. Cine va prezenta noul sezon

Schimbare majoră la Asia Express. Emisiunea își schimbă numele. Cine va prezenta noul sezon
Schimbare majora la Asia Express

Șefii de la Antene se pregătesc pentru un nou sezon de Asia Express. Cu toate acestea, producătorul Mona Segall le-a pregătit o nouă surpriză fanilor celui mai aventuros reality-show din lume. Cum se va numi Asia Express și în ce țări se va filma noul sezon. Cine va fi gazda emisiunii.

Asia Express își schimbă numele

Asia Express este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare reality-show-uri din lume, emisiune care adună milioane de telespectatori în fața ecranelor, în fiecare ediție. În sezonul următor, fanii vor avea parte de o mare surpriză.

Asia Express capătă un alt nume și se va filma pe un alt continent. Show-ul produs de Mona Segall va deveni America Express, iar concurenții noului sezon vor porni într-o adevărată aventură în țări precum Mexic, Guatemala şi Columbia.

Noul sezon se va transforma în America Express: Drumul Aurului și se va desfășura pe o rută impresionantă de peste 7000 de kilometri. Filmările pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului de la Antena 1 vor începe în această lună.

„Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor şi urmează să descopere culorile şi condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala şi să descifreze misterele din Columbia. Regulile sunt deja bine cunoscute.

Au la dispoziţie un dolar pe zi, trebuie să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei”, se anunță în comunicatul oficial transmis de către Antena 1.

Cine va prezenta America Express și în ce țări se va filma noul sezon

În ceea ce privește echipa de prezentator și coprezentatori, aceasta va rămâne aceeași ca în sezonul anterior.

Irina Fodor va fi gazda reality-show-ului America Express și va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități.

De asemenea, Oase și Marius Damian vor încânta, din nou, publicul cu numeroase povești despre locurile spectaculoase în care se va desfășura noul sezon. Momentan, nu se cunosc concurenții noului sezon al reality-show-ului de la Antena 1.