Vedeta care a apărut la Vocea României vineri seara. Irinei Rimes nu i-a venit să creadă

Vedeta care a apărut la Vocea României vineri seara. Irinei Rimes nu i-a venit să creadă
Irinei Rimes nu i-a venit să creadă, dar a încheiat seara dezamăgită

Vedeta care a apărut la Vocea României vineri seara! Dacă nu ai apucat să vezi prima parte din „Vocea României” din seara de vineri, ai nimerit unde trebuie. Fanii show-ului au rămas surprinși de vedeta care a apărut la Vocea României vineri seara. Irinei Rimes nu i-a venit să creadă, rămânând la final extrem de dezamăgită.

Cine este vedeta care a apărut la Vocea României vineri seara?

La ora la care scriem acest material, „Vocea României” este în plină desfășurare. Dar, poate ai pierdut prima parte a show-ului, și trebuie să recunoaștem a fost una incendiară și cu multe scaune întoarse.

Unul din momentele importante ale primei părți a fost apariția unui tânăr, îmbrăcat lejer și gata să dea pe spate juriul cu o piesă din repertoriul rock. Vedeta care a apărut la „Vocea României” vineri seara este actor la teatrul din Bacău.

Pe scena de la „Vocea României” a venit decis să întoarcă scaunele juraților și a dat energie debordantă pe scenă. Dacă nu știi cine este, îți spunem noi. Este fiul celebrei jurnaliste Mona Nicolici, care de altfel s-a aflat în sală alături de fiica sa, ca susținătoare pentru fiul ei, Vlad Nicolici.

Vezi și: Irina Rimes i-a făcut instructajul lui Denis Roabeș la „Vocea României”: „Nu vreau să mă lupt cu el”. Ce se întâmplă între antrenorii emisiunii EXCLUSIV VIDEO

Irinei Rimes nu i-a venit să creadă, dar a încheiat seara dezamăgită

Vlad Nicolici a participat la audițiile pe nevăzute, iar momentul său, așa cum spuneam, a încins audiența cu ritmurile rock. Dar, contrar așteptărilor sale, s-au întors doar două scaune.

Singurii jurați cre s-au întors în timpul reprezentației lui Vlad Nicolici au fost Irina Rimes și Denis (The Motans). Deși spera la mai multe scaune, în cele din urmă s-a mulțumit și cu cei doi jurați, care au încercat, în felul lor, să-l convingă să aleagă o tabară.

Ca de obicei, Denis a fost cel mai ponderat, iar Irina Rimes cea entuziasmată și care ar fi făcut orice ca să-l aibă în echipa ei pe tânărul Vlad Nicolici.

Îmi place costumația și personalitatea, și cântarea și tot!”, și-a început pledoaria Irina Rimes, în timp ce Denis aștepta să ia cuvântul. În cele din urmă acesta i-a transmis tânărului pretendent la „Vocea României”, că depinde de el cât de departe va ajunge în competiție.

Într-un final, având în vedere că s-au întors doar două scaune, fiul Monei Nicolici a avut de ales. Trebuia să aleagă între Irina Rimes și Denis. Surpriza a fost mare, mai ales pentru tânăra jurată, motivul fiind alegerea taberei lui Denis.

Entuziasmată la început, Irina Rimes a terminat seara dezamăgită de alegerea tânărului Vlad Nicolici, cât despre Denis, a fost extrem de mulțumit. Rămâne să vedem care va fi parcursul acestuia, până la finalul competiției.