Mona Nicolici, căsătorie în secret. Cine este Cezar Munteanu, bărbatul care i-a furat inima fostei prezentatoare TV

Mona Nicolici, căsătorie în secret. Cine este Cezar Munteanu, bărbatul care i-a furat inima fostei prezentatoare TV
Mona Nicolici s-a căsătorit în secret cu Cezar Munteanu: cine este bărbatul?

Mona Nicolici a făcut pasul cel mare în secret! Aceasta a ales ca doar apropiații să știe de evenimentul special din viața sa. Fosta prezentatoare de TV a renunțat de 16 ani la micile ecrane, dar cu toate aste a rămas în atenția fanilor. Cea din urmă s-a căsătorit recent cu chef Cezar Munteanu. Ce detalii se știu despre bărbatul care i-a furat inima? „Noi am început în doi”, a susținut el.

Mona Nicolici s-a căsătorit cu Cezar Munteanu: cine este bărbatul care i-a furat inima?

Mona Nicolici a fost ani buni prezentă pe micile ecrane. Ea a decis în urmă cu 16 ani să își părăsească publicul și să dispară din fața camerelor de filmat. Recent, ea a divorțat, dar eșecul anterior nu a făcut-o să renunțe la iubire. Cea din urmă s-a căsătorit în secret cu chef Cezar Munteanu.

Cei doi conduc împreună un restaurant. Bărbatul lângă care și-a găsit acum fericirea a susținut că a învățat în ultimii doi ani puterea de a merge alături de cineva pe același drum. Acesta a subliniat că toată povestea lor pe plan profesional a început în doi, ulterior li s-au alăturat și alți oameni în care au încredere.

„Am învățat în ultimii 2 ani puterea lui ÎMPREUNĂ. Și că nu e nevoie de mulți pentru asta. Noi am început în DOI. Apoi s-au adunat oameni care iubesc experiența, care au vrut să ne cunoască sau care au avut curajul să încerce altceva. Așa s-a născut one table concept. Care adună la o singură masă, bucuria de a fi ÎMPREUNĂ, plăcerea unui gust rafinat și puterea poveștilor. Adică, experiența”, a mărturisit chef Cezar Munteanu.

Detalii despre soțul fostei prezentatoare

Cezar Munteanu este unul din cei mai cunoscuți bucătari din România și are peste 30 de ani de activitate în gastronomie. De asemenea, cel din urmă este și unul dintre promotorii alimentației sănătoase la noi în țară.

În urmă cu 10 ani, soțul Monei Nicolici lansa proiectul ,,Sănătatea începe din Farfurie”, care promovează și acum un stil de viață sănătos și a ajuns la peste 100.000 de copii.

Mai mult decât atât, specialistul este unui dintre puținii profesioniști din domeniul gastronomic ce a urmat și cursuri de Tehnician Nutriționist.

Mona Nicolici are o emisiune la radio, dar este și antreprenor. Femeia a fost căsătorită în anul 1992 Mihai Nicolici, un afacerist care deține un magazin de vinuri. Cei doi au împreună doi copii superbi și au o relație magnifică de dragul lor.