Irina Rimes i-a făcut instructajul lui Denis Roabeș la „Vocea României”: „Nu vreau să mă lupt cu el”. Ce se întâmplă între antrenorii emisiunii EXCLUSIV VIDEO

Irina Rimes este încântată că Denis Roabeș, prietenul, dar și colegul ei de breaslă, s-a alăturat antrenorilor de la Vocea României. Față de Smiley, Theo Rose și Tudor Chirilă, artistul de la The Motans are avantajul că provine din Republica Moldova, la fel ca și ea. Așa că a avut un motiv întemeiat în a-i face instructajul la “Vocea României”, emisiune difuzată în această seară de la 20.30 la Pro TV. În exclusivitate pentru PLAYTECH.ro, antrenoarea ne-a vorbit despre relația cu colegul ei, dar și despre ponturile pe care i le-a dat.

Irina Rimes: Înainte îmi doream să câștig Vocea României

Irinei Rimes nu i-a fost ușor să se acomodeze la “Vocea României”, așa că s-a gândit la binele lui Denis și și-a permis să îi dea câteva sfaturi prietenești. Deși se află în competiție cu ea și cu ceilalți antrenori, pentru că fiecare își dorește la el în echipă cei mai buni concurenți, artista nu îl percepe ca pe un adversar.

„E și plăcut în același timp, e și greu, pentru că nu vreau să mă lupt cu Denis. Pe de altă parte, atunci când mă lupt cu el și câștig eu, parcă nu mi se lasă cu amar. Mă bucur pentru Denis și mă bucur că putem să fim amândoi în aventura asta.

Înainte îmi doream să câștig Vocea României, cred că și acum îmi doresc, dar dacă ar câștiga Denis “Vocea României” nu m-aș supăra”, a declarat Irina Rimes pentru redacția Playtech-Impact.

Irina Rimes: „I-am spus să uite totul peste 5 minute”

Având destulă experiență la show-ul de la Pro TV și știind că trebuie să te duelezi cu toate armele cu ceilalți jurați și chiar să apelezi la butonul de blocare, cântăreața l-a pus în temă pe Denis, oferindu-i informații utile.

„Sfatul pe care i l-am dat a fost să uite totul peste fiecare 5 minute. Pentru că, dacă de exemplu, nu știu, atunci când te lupți pentru un concurent se spun tot felul de chestii, unele pot fi adevărate, doar că trebuie să ai simțul autoironiei și să nu le iei personal. Dar poți să cazi în capcana în care o iei personal. Chiar dacă cazi acolo, trebuie să uiți peste 5 minute. Dar cel mai bun sfat i l-a dat Bartoș, a spus că totul este despre a te simți foarte bine. Cred că asta a mers mai mult pentru el”, ne-a povestit artista.

Irina Rimes: „Făceam muzică multă, îmi șlefuiam stilurile”

Irina Rimes și Denis Roabeș sunt din Republica Moldova și se știu de mulți ani.

„De la începuturi, bine, eu am stat 5 ani pe bară. Eu am venit în 2012, Denis a venit un pic mai târziu. Și în momentul în care ne-am lansat amândoi, atunci ne-am cunoscut”, a precizat ea. Dacă în prezent este una dintre cele mai apreciate artiste și se bucură de succes, la început i-a fost un pic mai greu.

“M-am ocupat cu muzica, doar că nu aveam succes, făceam muzică multă, îmi șlefuiam stilurile. Acum, dacă mă uit în spate, să știți că nu a fost greu, nu-mi aduc aminte să fi fost nefericită nicio secundă și atunci când a fost greu și atunci când a fost bine. Cred că asta e cel mai important”, a adăugat Irina Rimes, pentru redacția Playtech.

Video: Daniel Bălan