Schimbările anunțate de Tudor Chirilă la Vocea României. Ce trebuie să facă antrenorii

Schimbările anunțate de Tudor Chirilă la Vocea României. Ce trebuie să facă antrenorii
Schimbările anunțate de Tudor Chirilă la Vocea României

Ce schimbări sunt anunțate de Tudor Chirilă la Vocea României. În această seară, de 20:30, la Pro TV, cele mai bune voci sunt căutate. Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans își construiesc echipele cu cei mai buni concurenți care pășesc pe scenă. Ca de fiecare dată, lupta adevărată se dă în momentul în care mai multe scaune se întorc pentru același moment muzical. Însă sunt și schimbări! Iată despre ce este vorba!

Schimbările anunțate de Tudor Chirilă la Vocea României

Sezonul 10 al emisiunii Vocea României are o nouă regulă. Astfel, noua regulă nu le mai conferă locul garantat concurenților în etapa confruntărilor. Tudor Chirilă, unul dintre antrenori, precizează:

„(…)  Până acum, în toate sezoanele, aveam posibilitatea să luăm 14 concurenți în fiecare echipă. În momentul în care 14 concurenți compuneau o echipă, tu, ca antrenor, nu mai puteai să iei concurenți.

Anul acesta, echipele au tot 14 concurenți, dar noi putem lua mai mulți și, atunci, la finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă, la o decizie a antrenorului. Acum, chestia asta este foarte ingrată pentru antrenori și, probabil, că în mintea mea a fost și treaba asta”, a spus acesta.

Ca de fiecare dată, concurenții care urcă pe scena „Vocea României” o fac cu emoție și cu dorința de a transmite sentimentele către public. Amintim că sezonul 10 al emsisiunii a început pe 9 septembrie 2022 la PRO TV, după o pauză de doi ani. Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011.

Câștigătorii sezoanelor trecute

Dragoș Moldovan a câștigat sezonului 9 de la Vocea României, Bogdan Ioan a câștigat sezonul 8 de la Vocea României, sezonul 7 de la Vocea României a fost câștigat de Ana Munteanu, la vârsta de numai 16 ani, devenind cea mai tânără câștigătoare a show-ului Vocea României.

Sezonul 6 a fost câștigat de Teodora Buciu, din echipa lui Tudor Chirilă, sezonul 5 a fost câștigat de Cristina Bălan, din echipa lui Tudor, fosta solistă a formației Impact.

Tiberiu Albu a fost câștigătorul sezonului 4 de la Vocea României, cel de-al treilea sezon de la Voce României a fost câștigat de Mihai Chițu din echipa lui Horia Brenciu, al doilea sezon de la Vocea României a fost câștigat de către Julie Mayaya, tot din echipa lui Horia Brenciu, iar primul sezon din Vocea României a fost câștigat de Ștefan Stan, care a făcut parte din echipa lui Smiley.