Vărul lui Emi Pian, amenințare pentru Jador. „O să mori! Tu nu ai pic de rușine?“

Vărul lui Emi Pian, amenințare pentru Jador. „O să mori! Tu nu ai pic de rușine“

George Pian, vărul fostului lider al Duduienilor, care a fost asasinat în urma unui conflict cu un clan rival, îl displace profund pe cântărețul de manele, Jador. Mai mult, într-un videoclip încărcat recent pe Youtube, ruda lui Emi Pian l-a desființat pe artist. Mai multe detalii, în continuare.

Vărul lui Emi Pian nu-l are la inimă pe Jador

George Pian, vărul defunctului Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, s-a apucat de Youtube, iar de ceva vreme este în conflict deschis cu Jador. Motivul este pe cât se poate de puieril: Jador concurează cu Dani Mocanu, un alt cântăreț de manele, pentru locul 1 în trendingul românesc, iar George Pian este fanul celui de-al doilea, cei doi fiind și prieteni.

Vărul lui Emi Pian declară că este sătul de fițele lui Jador, spunând despre acesta că în urmă cu un an cânta, la Bacău, „când murea vreun câine sau o pisică“.

De precizat că o mare parte din mesajul acestuia pentru Jador a fost cenzurat din cauza limbajului neadecvat.

„Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: «Aoleu Simina, te-a … Alex». Tu un… , ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending…

Da mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine?

A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă“, i-a transmis George Pian lui Jador.

„Jador, vezi că îmi naște pisica, să fii prezent“

George Pian și-a continuat mesajul spunând că Jador ar trebui să „de-a Cezarului ce-i al Cezarului“, adică să recunoască autoritatea lui Dani Mocanu când vine vorba de scenă și microfon.

„Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun?

Apropo, vezi că pe data de 20 îmi fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun. Și tu, Desanto, vezi cum stai, că pe tine te trimit înapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, că nu-l meritați! Locul 2, locul 3, luați-le, că nu avem nevoie, dar locul 1, se știe, ăla e rezervat pentru încă 10 vieți de acum încolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat și terminați cu fițele!“, a spus vărul lui Emi Pian, într-un vlog pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI