Ce s-a întâmplat acum cu Jador și Mario Fresh. Mulți au rămas umiți

Ce s-a întâmplat acum cu Jador și Mario Fresh. Mulți au rămas umiți

Acum s-a aflat ce s-a întâmplat între Jador și Mario Fresh. Cântărețul de manele nu a mai ajuns la petrecerea organizată de Mario Fresh cu ocazia zilei sale de naștere, pentru că a avut un concert în afara țării.

Ce se întâmplă acum cu Jador și Mario Fresh. Mulți au rămas muți de uimire

Mario Fresh, prietenul fiicei Andreei Esca, a împlinit duminică vârsta de 21 de ani. Astfel, Mario Fresh a dat o petrecere de zile mari cu această ocazie, la care au participat mai multe vedete din shobiz, dar și prietenii cântărețului. Alexia Eram, iubita lui, s-a ocupat de organizarea evenimentului până la cel mai mic detaliu.

În prima parte a zilei, cântărețul a petrecut timp de calitate alături de părinții și de iubita lui. A avut parte de multe surprize, iar momentele au fost urcate pe Instagram. Mai pe seară, a avut loc o petrecere așa cum se cuvine de care s-a bucurat din plin.

Mario Fresh a împlinit 21 de ani
Mario Fresh a împlinit 21 de ani

Fiica Andreei Esca l-a făcut pe Mario Fresh să se simtă special

Astfel, fiica Andreei Esca a avut grijă ca Mario Fresh să se simtă special și i-a fost alături în această zi minunată pentru ei. Fanii au remarcat, însă, un detaliu foarte important. De la eveniment a lipsit chiar Jador, bunul prieten al lui Mario Fresh.

Jador nu a putut ajunge la marele eveniment, pentru că a avut alte treburi mai importante de făcut. Astfel, s-a aflat că Jador a susținut un concert în afara țării, de la care chiar nu avea cum să lipsească.

La petrecerea lui Mario Fresh s-a băut multă șampanie roz

Probabil că Mario Fresh i-a simțit lipsa, dar tot s-a distrat de minune. El a avut parte de un tort cu etaje de ciocolată, dar și pizza și pizza cu nutella și banane. În plus, i-a fost adus un unicorn, iar la petrecere s-a băut multă șampanie roz. Mama lui Mario Fresh i-a făcut și ea un tort, în varianta ei, astfel că petrecerea a fost una reușită din toate punctele de vedere, iar invitații s-au distrat de minune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI