Văduva impresarului Lucian Ionescu, urmărită de blesteme? ”În șase minute, mașina și casa au fost ciuruite de grindina cât mingea de ping-pong”. La cât se ridică datoriile la bancă EXCLUSIV

Văduva impresarului Lucian Ionescu, urmărită de blesteme? ”În șase minute, mașina și casa au fost ciuruite de grindina cât mingea de ping-pong”. La cât se ridică datoriile la bancă EXCLUSIV
Jeanine Ionescu, văduva lui Lucian Ionescu

Jeanine Ionescu, văduva lui Lucian Ionescu, celebrul impresar al vedetelor, care s-a stins din viață în luna decembrie a anului trecut, s-a trezit cu toată agoniseala de o viață ”ciuruită” de grindina care a făcut ravagii, în comuna Berceni: ”În șase minute, mașina și casa au fost ciuruite de grindina cât mingea de ping-pong”, ne-a declarat Jeanine Ionescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Jeanine Ionescu: ”În șase minute, mașina și casa au fost ciuruite de grindina cât mingea de ping-pong”

Jeanine Ionescu, văduva impresarului Lucian Ionescu, pare urmărită de un greu blestem. În luna decembrie a anului trecut și-a pierdut soțul, la doar câteva zile după ce a fost diagnosticat cu virusul ucigaș, Covid-19, iar în urmă cu nici două luni, o furtună iscată ca din senin i-a distrus mașina și casa, adică toată agoniseala familiei:

”A fost în noaptea aceea o ploaie cum n-am mai întâlnit. Un fenomen meteo ciudat, pe doar trei străzi din comuna Berceni, unde locuim. În șase minute, tot ce mi-a lăsat soțul meu a fost ciuruit, atât mașina, cât și casa. Mașina a fost distrusă, dar și tabla casei, stau cu ligheanul, când plouă.

Grindina mare, cât mingea de ping-pong, m-a lovit în cap când am ieșit să pun pătura pe mașină. Toată tabla a fost făcută praf, capota și plafonul. La mașină nici măcar n-am achitat ratele, mai am de muncit cinci ani până le achit la bancă, am de dat 1.200 de lei lunar”.

Un ajutor nesperat a venit, totuși, mașina fiind reparată: ”Am primit ajutor de la cei de la asigurări, s-a considerat distrugere în urma unui fenomen meteo periculos, însă casa așa a rămas, mi-e și teamă, la iarnă”, ne-a declarat Jeanine Ionescu, în exclusivitate pentru impact.ro

 A rămas cu probleme de sănătate, după ce a avut Covid-19: ” Obosesc foarte mult, iau tratament pentru plămâni, dar și vitamine pentru imunitate”.

Femeia îndoliată a fost la un pas de moarte, anul trecut, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Acum, la zece luni de la externare, Jeanine Ionescu continuă tratamentul:

”Obosesc foarte mult, iau tratament pentru plămâni, dar și vitamine pentru imunitate. Iar afară port două măști suprapuse, de teamă să nu mă îmbolnăvesc din nou.

Mor foarte mulți oameni, mie mi-a murit soțul, care era și sprijin financiar”, ne-a mai declarat văduva impresarului Lucian Ionescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Jeanine Ionescu a rămas, după decesul soțului, cu mari datorii la bancă

Jeanine Ionescu ne-a povestit și despre datoriile uriașe pe care le are la bancă:

“Ne este foarte greu, nu am pensie de urmaș, căci Lucian nu era pensionar, firma de impresariat este pe minus. Am casă, firmă și mașină luate în rate, ajung, în total, lunar, la aproape 5.500 de lei.

Importantă este casa, am rată de 1.700 de lei lunar, încă 30 de ani”, ne-a mai mărturisit ea.

Lucian Ionescu s-a stins din viață, anul trecut, răpus de virusul ucigaș

Celebrul impresar al vedetelor Lucian Ionescu a lăsat în urmă cinci copii, dar cea mai strânsă legătură a avut-o cu fiica lui, Ana-Maria. Aceasta a sperat până în ultima clipă că Lucian va fi vindecat de medici. Iată ce ne dezvăluia Ana-Maria, pentru impact.ro, cu o zi înainte ca Lucian Ionescu să se stingă din viață, răpus de virusul ucigaș:

„Tata s-a simțit rău, a ajuns la Spitalul Cantacuzino, fusese la altă clinică, numai că starea lui de sănătate se agravase între timp și doar aici era o aparatură performantă.

Inițial, se simțea bine, chiar mi-a zis că mă iubește mult și că d-abia așteaptă să revină acasă. Apoi, la scurt timp, a sunat-o pe mama, și i-a zis că va fi intubat, căci nu poate respira. Plângea. Nu am mai putut lua legătura cu el”.

Urmăriți Playtech.ro și pe