Unde și-a dus Daniel Pavel iubita după Survivor România. Sute de români au dat nas în nas cu el

Unde și-a dus Daniel Pavel iubita după Survivor România. Sute de români au dat nas în nas cu el
Unde și-a dus Daniel Pavel iubita după Survivor România

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2021. se află în aceste zile în vacanță, pe litoralul românesc, la Vama Veche.

Unde și-a dus Daniel Pavel iubita după Survivor România

Acesta petrece aici o săptămână, altăuri de Marina, iubita sa. Astfel, înainte de a pleca acasă, la Viena, el a ales să petreacă la Vama Veche, locul preferat de el și de iubita sa. Cei doi au fost văzuți la Plaja de Carte, sub o umbrelă de stuf.

 ”E locul nostru preferat. Venim aici de mulţi de ani. Suntem sosiţi luni şi plecăm vineri”, a spus deja celebrul prezentator al emisiunii de la Kanal D pentru click.ro.

Danilel Pavel are 44 de ani, iar iubita sa are 27 de ani, dar diferenţa de vârstă nu-i deranjează. Cei doi au pasiuni comune și gândesc se completează. Aceștia formează un cuplu de şapte ani, iar perioada de şase luni, cât au fost despărţiţi de Survivor, li s-a părut grea.

Deși Marina nu ar mai vrea ca iubitul ei să plece de lângă ea în Republica Dominicană, pentru următorul sezon al emisiunii, ea ştie că nu se va putea. .

”Vom încerca o soluţie de compromis. Voi merge la el câte două săptămâni ca să rupem cumva perioada de despărţire. Nu pot sta mai mult, pentru că lucrez la o firmă de logistică, din Viena, şi e nevoie de prezenţa mea fizică”, a explicat aceasta pentru sursa citată.

Daniel Pavel așteaptă al treilea sezon de Survivor România

Deoarece vorbeşte fluent rusă, engleză şi germană, Marina a fost recrutată de cel mai puternic furnizor vienez de servicii de aprovizionare. Daniel a spus că aşteaptă cu nerăbdare sezonul 3 din Survivor şi că le mulţumeşte oamenilor pentru toată încrederea acordată.

”Le sunt extrem de recunoscător pentru faptul că sunt aproape de mine. Mi-am propus să scot bunicile de la cratiţă şi pe tineri din faţa calculatorului şi am reuşit. Survivor este un fenomen”, a mai spus el.

Amintim că Daniel Pavel l-a înlocuit la cârma emisiunii pe Dan Cruceru, prezentatorul primul sezon. Daniel Pavel este om de radio, iar provocarea de a se afla în faţa camerelor de filmat nu i s-a părut grea și a devenit, în scurt timp,  unul dintre cei mai iubiţi oameni de televiziune din România.

De precizat este că Daniel Pavel a fost căsătorit, însă a divorţat. Din relaţia cu fosta soţie a rezultat un băiat în vârstă de 16 ani. El s-a mutat la Viena pentru a studia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI