Ce copilărie grea și zbuciumată a avut Zanni, câștigătorul Survivor România. Ți se se rupe sufletul: ”Nu am iertat-o”

Ce copilărie grea și zbuciumată a avut Zanni, câștigătorul Survivor România. Ți se se rupe sufletul: ”Nu am iertat-o”
Zanni, mărturii din copilăria plină de lipsuri

Zanni a devenit cunoscut după colaborarea avută cu Alex Velea. Tânărul artist nu și-a ascuns nicodată trecutul și a povestit public prin ce greutăți a trecut în copilărie. Ce declarații emoționante a făcut câștigătorul Survivor România 2021?

Zanni, detalii din copilăria grea și zbuciumată

Zanni a cunoscut o altă lume odată cu colaborarea alături de Alex Velea. Iubitul Antoniei a fost cel care l-a sprijinit încă de la început și continuă să o facă și acum. Vedeta i-a deschis drumul către muzică tânărului și își dorește ca acesta să ajungă cât mai departe.

Zanni a participat în trecut la emisiunea ‘Chefi la cuțite’, unde și-a spus pentru prima oară povestea. Acesta a declarat că încă de la 10 ani a început să fie rebel, după ce a simțit presiunea casei în care se afla. El a crescut alături de alți 7 copii, iar asistentul maternal care îi avea în grijă era foarte exigent cu ei:

  • „A fost mai severă, mai drastică, lua decizii pe moment, fără să se gândească. A fost o competiţie mare între noi, cei mici: care e mai iubit, care face mai multă curăţenie, cine stătea la calculator, cine lua note mai mari.”

La 14 ani a fost dat afară din casă

Totuși, momentele sale de rebeliune au fost în perioada în care voia să-și facă prieteni. În acele clipe cea care avea grijă de el îi punea multe bariere și el nu se putea apropia de micuții de vârsta lui din afara casei:

  • „Nu aveam voie să îmi chem prietenii acasă de ziua mea, nu aveam voie să fac nimic. Erau prea multe reguli, zici că eram la puşcărie. Am fugit de acasă de multe ori. Când află pe unde stau sună şi le zicea să mă dea afară. Era mai aspră cu mine decât cu ceilalţi, nu a lăsat de la ea niciodată, mă înrăia prin metodele acelea”

La vârsta de doar 14 ani femeia l-a dat afară și i-a spus că nu dorește să-l mai vadă niciodată, clipă în care a ajuns la un cămin de nefamiliști. Cu toate astea, cei doi s-au reîntâlnit peste ani:

  • „Când ea a văzut că am terminat 12 clase şi mă apucasem de frizerie ne-am reîntâlnit. Nu am iertat-o, dar am trecut peste. Mi-am dat seama că eram prea mulţi copii în casă.”

Ambiția a venit din interiorul lui, iar tot dorința de a avea o viață cel puțin decentă a dictat întotdeauna și în orice context: „m-am ambiţionat singur mereu. Am vrut să nu ajung ceea ce mi-au zis toţi că o să ajung. Am învăţat sat und în căminele de bătrâni şi copii.”

Cum se vede peste ani?

„La Survivor nu mi-a lipsit nimic, a fost greu, dar nu imposibil. Ceea ce a fost cel mai greu acolo a fost să convieţuiesc cu ceilalţi concurenţi. M-am uitat acasă la multe dintre episoade. Eram într-o bulă, mă înrăia tot ce se întâmplă. Mi-e scârbă când văd ce am făcut, nu îmi place. Dar era o luptă în mine! Am avut multe frustrări, nu mi-au convenit multe lucruri care s-au întâmplat la Survivor Am fost o singură dată îndrăgostit, nu era reciproc.

Aveam 17 ani, ea ştia. Ne-am sărutat o singură dată, a durat 3 ani suferinţa, plângeam după ea, şi-a bătut joc de mine. De atunci nu am mai simţit asta. Dar îmi doresc să îmi găsesc o fată, să mă îndrăgostesc. Nu asta e prioritatea, dar mi-ar plăcea să găsesc pe cineva. Mă văd la casa mea, cu copii, cu tot ce trebuie”
Zannidache (Sursa: Teo Show)

Și-a cunoscut mama biologică

Protejatul lui Alex Velea nu s-a oprit aici cu mărturisirile. Tânărul a declarat că și-a întâlnit mama biologică, dar nu a fost tocmai un eveniment fericit. El și-a amintit cum la vârsta de 14 ani femeia i-a adus cadou o pereche de cizme potrivite pentru un copil de 5 ani, ulterior i-a dezvăluit drama ei.

„Pe mama am cunoscut-o, am văzut-o de câteva ori, dar nu am simţit nimic. E mama mea, dar e paralelă cu realitatea. Mi-a zis că e victimă a Revoluţiei. La 14 ani mi-a adus cadou o pereche de cizme pentru un copil de 5 ani. Poate o să o ajut când va avea nevoie. Pe tata mi-ar plăcea să îl cunosc. Nu ştiu cine e, aş vrea să ştiu dacă îi semăn”, a mai detaliat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI