Unde s-a mutat Puya. Rapperul a părăsit cartierul Sălăjan

Unde s-a mutat rapperul Puya. Acesta a părăsit cartierul său de suflet, Sălăjan. Acesta a locuit o vreme într-o casă cu etaj care are un foișor și o piscină, însă a plecat din cartier și s-a mutat la curte, în Cernica. Doar că nu a rezistat prea mult că Sălăjanul l-a adus înapoi.

Unde s-a mutat Puya

„Nevasta mea e din Deva și nu înțelege de ce țin neapărat să stau în același cartier.

De ce? Eu zic, mai în glumă mai în serios, că sunt la mine în sat. Am avut o casă la Cernica, am fost cel mai bogat de la țară, că să zic așa, în așa numitele zone rezidențiale. Când m-am întors în cartier, am pupat și bordurile. Și ce crezi? Sălăjanul are gazon mai tare ca orice curte de vilă, gratis!!! Vin unii, îl tund, îl udă, îl replantează. Ce rost are să te chinui?”, a spus Puya potrivit protv.ro, care a remarcat și un singur lucru negativ după întoarcerea în cartier.

„Lucrul care s-a schimbat este că am rămas singur. Toți prietenii au plecat și, mai nou, Sălăjan este o combinație de Hunedoara, Buzău, Călărași și Craiova. Când vine Crăciunul rămân singur în bloc”, a mai spus artistul hip-hop.

Cu toate că s-a întors în Sălăjan, la bloc, Puya și-a achiziționat un loc de refugiu, pentru el și familia lui, la țară, dar a început și o serie de vloguri pe YouTube, Casa PuyMici, în care povestește despre experiența aceasta.

„Sincer, Casa PuyMici nu e un proiect, nu e un vlog. E, mai degrabă, o chestie făcută așa în pur stil sălăjenist.

Am făcut-o de-al dracu’, na! M-am săturat de lozinca asta cu să ne luăm țara înapoi. Am făcut ceva bănuți, am țară de vânzare. E, uite că o iau înapoi! Sunt banii mei băgați acolo. Eu muncesc la recondiționare (mă mai ajută și soacră-mea) și eu vreau să îmi duc copiii la țară. Să vadă și ei cum e, că nimeni nu mai are rude la țară.”, a mai spus Puya pentru sursa citată.

Cine este Puya

Pe Puya îl cheamă, de fapt, Dragoş Gărdescu. El s-a născut pe 22 iulie 1979, în Bucureşti, şi a copilărit împreună cu cei trei fraţi ai săi în cartierul cartierul Balta Albă. De menționat este că Puya s-a întâlnit cu Tudor Sișu în Sălăjan, iar cei doi au hotărît să înființeze o trupă. Puya este pe scena hip-hop din anul 1994. A lansat primul album alături de La Familia în 1997, care s-a numit ”Băieți de cartier”, iar primu contract cu o casă de producție l-a avut la vârsta de 17 ani. De precizat este că în anul 2009, Puya a câștigat procesul cu trupa BUG Mafia pentru utilizarea numelui „La Familia”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI