Ce s-a ales de băiatul rău al muzicii românești. I-au plăcut femeile și banii, dar acum Puya a ajuns să locuiască aici

Ce s-a ales de băiatul rău al muzicii românești. I-au plăcut femeile și banii, dar acum Puya a ajuns să locuiască aici
Cum a ajuns Puya după ce n-a mai apărut pe scenă. Ce face încă de la începutul anului

În vârstă de 41 de ani, Puya nu mai are deloc “Tupeul de borfaş” de altădată. Fostul membru al trupei La Familia s-a reinventat total în ultimii ani. Iată din ce face bani artistul de la începutul pandemiei.

Ce face Puya de când n-a mai apărut pe scenă

La finalul anilor ’90, trupa La Familia făcea furori în muzică românească. Puya (Dragoş Gărdescu) şi Tudor Sișu erau adevărate vedete. Timpul a trecut, iar cei doi au devenit adulţi în toată puterea cuvântului. În vârstă de 41 de ani, Puya este acum un familist convins. Căsătorit cu Melinda, acesta are trei fete şi locuieşte cu soacra.

“Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt feţele și una e soacră-mea. E un pic diferit.

Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat vârstei. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală. Eu îmi asum rolul ăsta de tătic. E altă etapă. E o etapă frumoasă. Chiar îmi place. Cred că a fost benefică pentru mine”, a povestit artistul, conform Libertatea.ro.

Dacă pentru cei mai mulţi pandemia de coronavirus a adus faliment sau criză economică, celebrul cântăreţ nu poate spune acelaşi lucru. Puya se bucură de o afacere de succes, în ciuda concertelor anulate din ultimele luni. Mai exact, rapper-ul şi-a lansat propria linie de măşti de protecţie.

Cum a ajuns Puya după ce n-a mai apărut pe scenă. Ce face încă de la începutul anului
Cum a ajuns Puya după ce n-a mai apărut pe scenă. Ce face încă de la începutul anului

Afacerea bănoasă a lui Puya

Cu siguranţă, cel mai folosit accesoriu în ultima perioadă este masca de protecţie, aşa că toată lumea cumpără acest produs. Cu alte cuvinte, Puya a dat lovitura cu afacerea lui – “Maidanez”. De asemenea, cântăreţul are în plan să lanseze un nou album, alături de Sișu.

“Nu mor caii când vor câinii. În toamnă scoatem material nou. La Familia nu s-a despărțit. La Familia nu o formație, e o generație. Chiar dacă, într-o zi, eu și Sișu luăm o pauză sau nu mai vrem sau, știu eu, ne mutăm pe lună, La FAMILIA există în continuare. La Familia nu înseamnă doar Puya și Sișu, sunt toți cei care au fost cu noi din ziua întâi, sunt amintirile noastre, sunt melodiile. Spiritul La Familia nu moare niciodată”, a scris acesta, în urmă cu câteva luni, pe o reţea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI