18 dec. 2020 | 16:26

Puya vrea să dea lovitura cu noua afacere. Vrea să facă mare profit cu ajutorul românilor

Monden
Puya vrea să dea lovitura cu noua afacere. Vrea să facă mare profit cu ajutorul românilor
Puya, detalii despre afacerea pe care se pregătește să o lanseze

Puya trece și el printr-o perioadă dificilă ca toți artiștii, dar se pare că nu îl părăsesc ideile. Acesta vrea să aducă pe piață o afacere care se întrevede a fi una de succes. Ce vrea să facă celebrul artist? Vedeta a mers la sigur cu viitoarea investiție care sigur va fi pe placul românilor.

Puya, detalii despre noua afacere. Artistul a mers la sigur

Puya a fost băiat de cartier, dar vremurile acelea sunt deja de multă vreme apuse. Pe numele său din buletin Dragoș Gărdescu, s-a reinventat de-a lungul anilor, dar a făcut ce a făcut și tot pe gustul publicului a rămas. Acesta s-a mutat alături de soția Melinda și de cele trei fiice la marginea Bucureștiului și face naveta până în Capitală când e nevoie. Anii au trecut, dar inventivitatea și dragul de a aduce publicului său numai lucruri de calitate l-au plasat încă în topul artiștilor de la noi. Artistul a lansat albumul “Aventurile domnului Puy” în cadrul căreia se află și o piesă cu Andra Măruță lu Guz – „Doru” – dar și un vin care îi poartă numele.

Acesta a mers la sigur tocmai pentru că se știe că românii sunt consumatori de alcool, iar în topul preferințelor lor se află vinul, alături de bere și tărie. “Anul ăsta o să scot vinul Băiatu’ în iarbă. Dacă tot nu puteți să îl beți momentan, m-am gândit să îl purtați, așa că am făcut un tricou cu etichetă”. Apoi a scris din nou în decembrie: “Am lansat vinul Băiatu’ în iarbă. Vin românesc natural, produs la Urlați, trecut prin meleagurile Sălăjanului. După 3 fete, trebuia să am și un băiat, nu?”. Vinul lui Puya se regăsește în 2 variante – rose și alb. O sticlă din această licoare costă 39 de lei, iar pe eticheta lui fanii îl vor vedea chiar pe cântăreț într-o imagine rurală, cu o pălărie de paie pe cap.

„O să am și trei băieți, ginerii. O să fie cei mai buni prieteni ai mei”

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală.  Fetele sunt mult mai docile, sunt cuminți, sunt iubitoare. Noi eram trei băieți și o fată, cea mai mică. Nu vrei să știi ce era în casă. Eu sunt mulțumit că sunt trei fete. O să am și trei băieți, ginerii. Ăia vor fi băieții mei. De abia îi aștept! O să fie cei mai buni prieteni ai mei”
Puya – Dragoș Gărdescu (Sursa: libertatea.ro)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro