Puya vrea să dea lovitura cu noua afacere. Vrea să facă mare profit cu ajutorul românilor

Puya vrea să dea lovitura cu noua afacere. Vrea să facă mare profit cu ajutorul românilor
Puya, detalii despre afacerea pe care se pregătește să o lanseze

Puya trece și el printr-o perioadă dificilă ca toți artiștii, dar se pare că nu îl părăsesc ideile. Acesta vrea să aducă pe piață o afacere care se întrevede a fi una de succes. Ce vrea să facă celebrul artist? Vedeta a mers la sigur cu viitoarea investiție care sigur va fi pe placul românilor.

Puya, detalii despre noua afacere. Artistul a mers la sigur

Puya a fost băiat de cartier, dar vremurile acelea sunt deja de multă vreme apuse. Pe numele său din buletin Dragoș Gărdescu, s-a reinventat de-a lungul anilor, dar a făcut ce a făcut și tot pe gustul publicului a rămas. Acesta s-a mutat alături de soția Melinda și de cele trei fiice la marginea Bucureștiului și face naveta până în Capitală când e nevoie. Anii au trecut, dar inventivitatea și dragul de a aduce publicului său numai lucruri de calitate l-au plasat încă în topul artiștilor de la noi. Artistul a lansat albumul “Aventurile domnului Puy” în cadrul căreia se află și o piesă cu Andra Măruță lu Guz – „Doru” – dar și un vin care îi poartă numele.

Acesta a mers la sigur tocmai pentru că se știe că românii sunt consumatori de alcool, iar în topul preferințelor lor se află vinul, alături de bere și tărie. “Anul ăsta o să scot vinul Băiatu’ în iarbă. Dacă tot nu puteți să îl beți momentan, m-am gândit să îl purtați, așa că am făcut un tricou cu etichetă”. Apoi a scris din nou în decembrie: “Am lansat vinul Băiatu’ în iarbă. Vin românesc natural, produs la Urlați, trecut prin meleagurile Sălăjanului. După 3 fete, trebuia să am și un băiat, nu?”. Vinul lui Puya se regăsește în 2 variante – rose și alb. O sticlă din această licoare costă 39 de lei, iar pe eticheta lui fanii îl vor vedea chiar pe cântăreț într-o imagine rurală, cu o pălărie de paie pe cap.

„O să am și trei băieți, ginerii. O să fie cei mai buni prieteni ai mei”

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală.  Fetele sunt mult mai docile, sunt cuminți, sunt iubitoare. Noi eram trei băieți și o fată, cea mai mică. Nu vrei să știi ce era în casă. Eu sunt mulțumit că sunt trei fete. O să am și trei băieți, ginerii. Ăia vor fi băieții mei. De abia îi aștept! O să fie cei mai buni prieteni ai mei”
Puya – Dragoș Gărdescu (Sursa: libertatea.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI